nytt
Se Robin Thicke drite seg ut x3
Twitterkrise + desperat hyllest til fraseparert kone
JANNE MONSEN TVEIT 01. jul 2014 kl. 13.54FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

ROBIN THICKE I SKALLEN - ROMANTIKER ELLER DUST? (INTERSCOPE)

Video fra BET Awards lenger nede i saken starter dessverre automatisk :(

Robin Thicke fikk mye tyn for fjorårets kanskje aller største hit, «Blurred Lines». I voksenversjonen av musikkvideoen (se den her) er de kvinnelige danserne dønn nakne, og «du sier nei men mener ja»-budskapet i teksten satte feminister i kok. På MTV Video Music Awards samme år gnikket den da 20 år gamle Miley Cyrus seg til de grader på den pimpete 37-åringen - og det var frøken Cyrus som fikk desidert mest dritt i ettertid. Fair? Det kan diskuteres. (Se Miley snakke ut på Ellen her.

Tross såkalte skandaler fikk Thickes karriere likevel et superboost, og få vil påstå at imaget hans fikk seg en knekk - før nå. Den gigantiske suksessen gjorde at han visstnok horet rundt litt, noe som selvølgelig ikke falt i god jord hos kona Paula Patton, som han var gift med i 9 år.


ROBIN THICKE MED GODT GREP RUNDT EI PÅ TJUE SOM SLETT IKKE ER KONEMOR (SE I SPEILET TIL VENSTRE I BILDET) (INSTAGRAM)

Nå er Robin og Paula separert, men det synes ikke småbarnsfaren er noe kult. Han har derfor kalt opp sitt neste album etter henne, og alle låtene på «Paula» er et desperat forsøk på å få fruen tilbake. Først slapp han en supercreepy video i god øksemorder-stil til «Get Her Back»:...Så dedikerte han sviskete «Forever Love» til soon to be-ekskona på BET Awards natt til i går, og sier at han er lei seg og savner henne. :( 

Se den romantiske kleine affæren her:Og som om ikke det var nok gikk Thicke på en deilig sosiale medier-flause i samme slengen. Sammen med VH1 skulle han nemlig gjøre noe gøy for fansen (hvem?), og svare på spørsmål hashtagget #AskThicke. Det gikk selvfølgelig til helvete. 

Her er våre topp 20 tweets:


Funny The Office-bonus:

Mer PR-krise: Justin Biebers Ku Klux Klan-sang er rimelig drøy 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?