nytt
- Penger gir meg ståtiss!
Har du og denne Los Angeles-hunken samme festsmak?
heidi@730.no 23. jun 2012 kl. 22.17FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
DOM KENNEDY = GLA'GUTT (OPM)

To venninner, hun ene er søt i fjeset, hun andre har digg kropp. De vil bare ha det gøy. I resepsjonen er det 20 damer til, som drikker og røyker weed.

Høres dette ut som din type fest?

Det er hvertfall Los Angeles-rapperen Dom Kennedys te(quila)kopp, som beskriver dette feststemte scenarioet via sin seneste DJ Dahi-produserte singel «My Type of Party». 27-åringen har gitt ut en rekke kritikerroste mixtapes, og droppet sitt første offisielle album From the Westside With Love II i fjor. Far er klar på hvor han og soundet hans kommer fra:

- Jeg lager musikk med samme tilnærming som DJ Quik og Ice Cube hadde, dette er soundet vi vokste opp med her i L.A., det er helt naturlig for meg at de gamle heltene mine vil komme fram via låtene jeg gir ut i dag. Jeg prøver ikke å gjøre noe nytt, annet enn å videreføre det de startet, bare på min måte.

Et lyrisk dypdykk inn i de store spørsmålene er dette ei («livin' life like a stoner/you can hit I don't own her/money give me a boner»), men perfekt sommermusikk er det så absolutt. Spar den eksistensielle sutringa til høsten, og bli med Dom (og smørbukken Sean Kingston) på hjemmefest via den lystige, Topshelf Junior-regisserte snutten under:Liker du? Last ned vestkystrapperens seneste sett (GRATIS!) her.

Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?