nytt
relaterte saker
- Sexy? Hell yeah!
Premiere på Ray Kays «ikoniske» Christina Milian-video.
Gisle G. Stokland gisle@730.no 13. jan 2009 kl. 11.56FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

RAY KAY MED CHRISTINA MILIAN (PRIVAT)

Musikkmessig har det vært stille rundt Christina Milian i lang tid, men sangeren er snart klar med ny plate. Dream In Color blir hennes debut for Myspaces musikkselskap, så når hun skulle skyte videoen til den første singelen, var det viktig å få den lekker. Derfor ringte den cubansk-amerikanske skjønnheten blonde Reinert «Ray Kay» Olsen.

- Christina og jeg har etterhvert blitt gode venner, og vi lager bra videoer sammen. «Us Against The World» er faktisk vår tredje, forteller haugesunderen til 730.no på telefon fra Los Angeles.

- Dette er et mye mer classy og klassisk portrett av henne, og det er tydelig at hun har vokst mye. Jeg ønsket å bruke ørkenen og denne metallaktige motestilen som en visuell metafor for låten.

- Vi har fått veldig mange bra tilbakemeldinger på videoen så langt, og jeg er veldig fornøyd med resultatet selv. Jeg tror det kommer til å bli en like ikonisk video som Destiny’s Childs «Soldier».

I videoen, som hadde premiere tirsdag ettermiddag, er 27-åringen i ørkenen, nesten alene, som en snill, rolig, sexy versjon av 80-tallsfilmen Mad Max Beyond Thunderdome, en film hun selv har referert til når hun beskriver videoen.

Skal man tro Ray Kay, er det ikke hokus pokus å få denne artisten til å se flott ut.

- Folk spør meg ofte om Christina er like sexy i virkeligheten som på film og bilder. Svaret er enkelt; Hell yeah!, sier Reinert.

- Dama er perfekt, og ser like bra ut i virkeligheten som i videoen, det er rett og slett umulig å ikke gjøre en bra jobb med henne foran kamera. Og så er hun så utrolig hyggelig å jobbe med...

- To av mine kamerater, (fotograf) Bjørn Opsahl og (journalist) Magnus S. Rønningen, dekket innspillingen for MANN, og de var veldig opptatt av den scenen hvor Christina ligger nede i sanden og ser opp mot kamera, for det var der sølvkjolen hennes dro seg litt vel langt opp.

Det kom også andre skuelystne for å titte på Ray Kay og kanskje mest Milian, noe som etterhvert ble et problem.

- Der vi filmet, var det sinnsykt mye rednecks som hadde tatt turen med ATV-ene sine for å kjøre i hele helga, så det var hundrevis av ATV-er og dune buggies rundt oss hele tida, det var rett og slett vanskelig å få til rene bilder.

- Folkene stilte seg ofte opp for å se på innspillingen og crewet mitt havnet nesten i trøbbel da vi måtte jage vekk ATV-gutta. Det ble stor jubel da en av dune buggiene deres satte seg fast i sanden i nærheten.

Christina Milians fjerde album skal etter planen i salg i april, med bidrag fra blant andre T-Pain, Danja, Jim Jonsin, Cool & (kjæresten) Dre og Kanye West.

MySpaces musikkselskap ble etablert i 2005, men ble relansert i høst med Christina som sin nye artist. Noe hun ser ut til å like godt.

- Jeg konkurrerer med meg selv og er veldig detaljorientert. Før hadde jeg en etikett som fortalte meg hvordan jeg skulle gjøre ting. Nå er det mitt valg, så jeg er veldig nøye og veldig gira, sa hun til bransjebladet Billboard i forbindelse med signeringen.

Videoen til «Us Against The World»:Fra videoinnspillingen:Christina Milian vlogging:

tags:  Ray Kay | Christina Milian | R&B | pop | babe
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
Haakis
Enig med Ray her...
jan 13 2009 kl. 17.36
Lita F
Fine saker men Tina Turner i Mad Max 3 er andre boller :)
jan 13 2009 kl. 17.58
Marianna
Ikke akkurat en ny Marit Larsen når det kommer til talent. Men slik er vel den amerikanske musikkindustrien. Skallet gjelder.
jan 13 2009 kl. 18.22
GeirOlav
Og skallet er nokså deilig, det er sikkert. Hvem bryr seg om talent...
jan 13 2009 kl. 19.24
hei
hva menes med at soldier av DC er en ironisk video?
jan 13 2009 kl. 20.10
anders25
hadde jeg vært kjæreste med henne, hadde vi hatt sex hele tiden.. og da hadde det ikke vært voldtekt.
jan 13 2009 kl. 20.14
anders25
hadde jeg vært kjæreste med henne, hadde vi hatt sex hele tiden.. og da hadde det ikke vært voldtekt.
jan 13 2009 kl. 20.14
doggy
hun har hundre ganger mer talent en marit larsen spørr du meg! oooh
jan 13 2009 kl. 20.38
Cecilie B
Marit Larsen vs. Christina Milian er en like lur sammenlikning som John Lennon vs Linni Meister.
jan 13 2009 kl. 20.44
Mee
Det var en elendig sammenligning!!
jan 13 2009 kl. 21.41
Side 1 av 2 1 2 > >>  
 Kommenter denne saken her. (Uten å registrere deg.)
Ditt navn (eller kallenavn)
Din epostadresse (vil aldri vises)
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?