– Min første supernaken-shoot

27. aug 2017 kl. 00:00
FREE THE NIPPLE 
KY LETTER PÅ SLØRET (INSTAGRAM)

Ganske heftige Nick Knight har fotografert Kylie Jenner for neste nummer av V, som kommer ut 31. august.

A post shared by Nick Knight (@nick_knight) on

I intervjuet med bladet, som de gjorde over telefonen (livet til Ky er skrekkelig hektisk, jamfør Life of Kylie), så sier den ferske 20-åringen at hun angivelig aldri har hatt en så dristig seanse foran kameraet.
(V)

– Dette var faktisk min første supernakne shoot, forteller Ky fra sitt nye 100 millioner kroners hus i Hidden Hills utenfor Los Angeles.

(Fun fact: Byen til Kylie er et «gated community» med – litt ironisk nok – kun 0,4 % svarte innbyggere.)
Se også: 20 ting vi har lært av bursdagsbarnet Kylie
(V)

– Jeg poster alltid sexy bilder, men jeg har aldri egentlig vært naken, informerer entrepenøren, som legger til at hun setter trender med sitt utseende.

For eksempel via håret sitt.

– Når jeg går til hårbutikker, så har de farger jeg har brukt, noe som er kult. Jeg pleide å farge håret mitt blågrønt, og når jeg gjorde meet & greets så hadde alle jentene – og til med guttene – blågrønt hår. De bare «jeg gjorde det på grunn av deg, alle har blågrønt hår nå», sier Ky til V
(Mange Atlanta-jenter hadde dog samme teal-sveis ett år før henne.) 
Spoiler alert: Dette skjer i Life of Kylie
 
(V)
Tittelen til V er «Kylie avslører alt». 
Mange lurer tross alt hvordan livet er med hennes Pepsi-fadesen til Kendall, beefen de har med moren til The Notorious B.I.G., hvordan det var å få silikoninnlegg (eller saltvann?) – og ryktene om at hun skal gå i fotsporene til storesøsteren Kim Kardashian og stille naken i Playboy 
Dette sier hun dog ikke noe om. 
 
(V)
Men hun røper at hun er komfortabel med å være så offentlig. Milliardæren har kontinuerlig blitt filmet av TV-crew siden hun var 9 år, og med sine 100 millioner følgere så er hun det syvende mest fulgte mennesket hos Instagram.

day at Mommy’s 💛

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

– Jeg vet ikke hvordan det er å ikke være i rampelyset. Det er normalt for meg. Det er ikke noe man kan gjøre med det, sier sterke Kylie.

Se også: Nye Kylie Jenner tester kjoler for skoleballet: For mye barm? (VIDEO)