Marcus & Martinus vant gjev internasjonal pris: – Fansen er helt rå!

28. jun 2018 kl. 00:00
<333 (AGRI SOLTAN)

Det finnes ganske mange gode artister i verden, men i Hellas liker de to norske gutter aller best.

Marcus og Martinus Gunnarsen var det store trekkplasteret under nattens MAD Video Music Awards, Hellas’ største prisutdeling for populærmusikk. (Som MTVs VMA. Men på gresk.)

Tvillingene opptrådte med sin RedOne-produserte banger «Make You Believe In Love» foran 15 000 publikummere. Billettene ble angivelig revet bort dagen det ble kjent at 16-åringene skulle komme, og i Athen er de så populære at de trengte seks svære sikkerhetsvakter for å passe på dem. Marcus og Martinus er i skrivende stund på vei fra Hellas til ny konsert i Sverige, men rakk en kjapp prat med 730 fra flyplassen. I morgen reiser de videre til Los Angeles.

– Det er alltid fantastisk å komme til Hellas, fansen her er helt rå. Da vi kom på flyplassen var det flere hundre som hadde ventet i over 10 timer. Det er veldig hyggelig, vi har den beste fansen, sier Martinus.

Fortsetter nedenfor

– Det var ekstra spennende å komme hit denne gangen siden vi var nominert til vår første store internasjonale pris. Og utrolig gøy og overraskende at vi vant!, sier Marcus.

– Da vi skulle inn i salen for å sette oss på plassene våre laget publikum så mye lyd at programlederen måtte stoppe sendingen litt, det sier mye om hvor fantastiske fansen vår er til å gi oss støtte. Vi er supertakknemlige, fortsetter han.
– Vi må jo bare takke alle som støtter oss og som hjelper oss så vi får opplevd alt det fine vi er så heldige å få oppleve, som å vinne en sånn pris som dette, avslutter Martinus. 

Her får 16-åringene prisen for årets internasjonale artist:

Gresk kaos for Marcus & Martinus