Linni Meister gikk 3 mil

20. mar 2010 kl. 00:00
OMG! (
LINNI.BLOGG.NO)
– Jeg har bronkitt, jeg har akkurat født en baby og jeg har ikke gått på ski på årevis, men grunnen til at jeg måtte avslutte etter 3 mil var feilinformasjon. Jeg kom til en post 20 minutter for sent. Men hei, det er ingen unnskyldning!

Linni Meister forteller 730.no (med en mørkere stemme enn vanlig, og med hosting hvert 30. sekund) at dagen likevel var fenomenal, og at Birkebeinerrennet har motivert henne til å gå mer på ski.

– Dette er noe av det morsomste jeg har vært med på. Folk heide så mye at jeg ble rørt, og kjæresten min var en fantastisk motiverende skipartner. Hadde han ikke holdt følge med meg så hadde han nok fullført på under tre timer.

På mandag la Linni Meister opp en snutt på bloggen sin hvor hun lovet å gå rennet hvis hun fikk over 1000 bloggkommentarerer innen torsdag, noe hun fikk på under et døgn.

730.no skrev om det dagen etter, deretter fulgt av Side2, VG, Dagbladet, TV2, etc. Birken fikk altså ekstra oppmerksomet grunnet gladjenta fra Bærum.

– Til neste år skal jeg gå mer på ski, og da skal sønnen min også få prøve seg. Kanskje det blir en ny runde Birken.

Linni utelukker heller ikke at det blir noen turer på rulleski opp og ned Bygdøy allé i sommer. MILF-style.
Video: Slik får du (kanskje) Linni Meisters kropp