Linni: – Jeg vil bli en mor som mamma

11. mar 2009 kl. 00:00
LINNI MEISTER (FRODE WILLOW)
Mens Aylar er mer på skolen enn i rampelyset, holder hennes tidligere samarbeidspartner Linni Meister koken som populær modell. Jamfør topplassering på nettsøklister, TV-serier og oppslag.

Selv om blondinen fra Bærum kommer til å trappe ned på fotografering, vil nok ikke hennes nye, gravide status forandre hennes kjendisstatus.

Men det kom brått på.
– Dette var ikke planlagt, og det var litt forvirrende i starten, røper en oppspilt Linni overfor 730.no på telefonen fra Stockholm, hvor hun gjør en av sine siste sexy shoots på en stund.
23-åringens kjæreste Bernhard Berntzen var ikke interessert i en foreldretilværelse før frøken Meister ble hans bedre halvdel, og nå gleder han seg til å bli pappa om et drøyt halvår.

– Det morsomme er at barn alltid har vært Bernhards store skrekk, helt til han traff meg. Nå er han helt i hundre, ler Linni.

– Det blir visst en gutt, og siden han virker som en liten villmann syns vi Dennis Bernhard er et passende navn.

Linni kommer ikke til å skuffe sine fans ved å gå under jorden grunnet svangerskap.

– Jeg vil ikke forsvinne selv om jeg er gravid. Jeg har mange helt nye bilder som jeg kan bruke utover, samt at det kanskje blir noen TV-prosjekter, men nå dreier livet mitt seg om å bli mamma.

Så om noen år, når lille Dennis er litt større og begynner å titte på jenter, er det greit at han dater glamourmodeller?

– Absolutt ikke, sier Linni hardt, før hun igjen begynner å le.

– Haha, det er jo ikke så mange glamourmodeller jeg liker, bortsett fra Triana Iglesias. Hva er egentlig en glamourmodell i dag? Det er altfor mange som sier de er det. Men seriøst, Dennis skal få velge hvem han vil være sammen med, så lenge det er en bra person.

Når det kommer til gode mennesker, er det ingen som kan matche modellens srilankiske mor, som døde da Linni var 17 år.

– Etter at jeg mistet moren min, har jeg ikke vært den samme personen. Kanskje det vil hjelpe å selv få barn. Hun var den beste moren man kunne ha, streng, men utrolig sterk og fantastisk. Selv om hun var syk, tok hun vare på broren min og meg. Mamma er mitt store forbilde i livet, og jeg ønsker å være like bra for Dennis som hun var mot meg.

Seksdoblet Linnis pupper.