Lager du musikk? Bli med på hyttetur med norske Axident

18. jun 2018 kl. 00:00
GRAMMY-NOMINERTE AXIDENT (RONALD MOSS) 
Via Axident spiller blokkfløyte (ekte!), nådde femteplass på Billboard Hot 100.
Programmet vil strekke seg over fem dager på en hytte i naturskjønne omgivelser. Gruppen vil bo og jobbe sammen i disse dagene, og soverommene blir gjort om til provisoriske studioer hvor du får muligheten til å utvikle allerede påbegynt materiale – eller skape nytt. 
Axident vil sirkulere og gi personlig feedback til alle deltakerne underveis, i tillegg til en lyttesession i fellesskap hver kveld.
Er du fast bestemt på å slå gjennom som produsent, låtskriver eller artist?
Hvis du allerede er litt i gang med karrieren, men har ennå ikke hatt en hit, kan dette være perfekt.
– Jeg gleder meg veldig til å møte deltakerne og jobbe med musikken deres. Det skal bli både gøy og lærerikt, og vil forhåpentligvis legge et grunnlag man kan bygge en solid musikkarriere på, sier Axident.
Programmet presenteres i samarbeid med TONO. Programmet er søknadsbasert og utvalget blir gjort av Axident. Alle søkere legger ved en SoundCloud-link, eller lignende, til 1-3 musikkeksempler. Begrenset antall plasser.
Deltakerne betaler en egenandel på 3000 kr. (mat og opphold inkluderes i egenandel). Masterclassen og låtskrivercampen vil foregå 24. – 28. september. NB! Søknadsfrist er torsdag 21. juni. 
Søk om deltakelse ved å fylle ut denne siden INNEN 21. juni
Før du søker; husk å dobbeltsjekke at du har anledning til å delta 24. – 28. september. 
Spørsmål om programmet sendes til info@musicnorway.no. 
Se også: Axident i studio med XXXTentacion