La Kjartan Lauritzen være i fred!

11. jan 2019 kl. 00:00
SNILL I BLIKKET (AKAM1K3, VIBBEFANGER)

SNILL I BLIKKET (AKAM1K3, VIBBEFANGER)

Etter et lengre arbeidsopphold i Syden er Kjartan Lauritzen endelig tilbake – både fysisk og billedlig!!

I dag slipper Balestrand-superstjernen singelen «La meg være i fred», samtidig som han legger ut på en liten vinterturné. 


Første stopp er stilig nok i København, før han vender nesen mot Oslo, Bergen, Trondheim (x2!), Volda, Ålesund, Rognan og Bodø. 

Den Askjell Solstrand-produserte singelen er hentet fra en EP som kommer til våren. Varm opp til konsertene med «La meg være i fred»: 

PS: Sjekk ut 730s Instagram hvis du har lyst på gjestelisteplass til konserten <3

Godt nyttår, Per! Har du hatt en flott jul? 

– HEI OG GODT NYTTÅR JA!!! Eg har kost meg veldig heime i Balestrand med nesten heile familien og sånn 2 hunda og 2 katta SAMTIDIG i huset!!!! Så er det og veldig kjekt å sjå vener og lokale folk, det blir alltid mykje sprell. 

Kjartan, Per, Fenomenet… Hva vil du helst at vi skal kalle deg i 2019? 

– Hmmmmmmm… Eg har egentlig begynt å like navnet Objektet! Det kan jo folk tolke som dei vil, men ja, veldig stilig navn! Ellers kan dikka kalle meg for yung pokedex!

Selvsagt! Hvem er det som skal la deg være i fred? 

– Satan!!! Han er faktisk så forbanna skummel. Heilt seriøst, om du tenker over det, så er det ingen som har bevist at han IKKJE finnes? Og det står jo i ei bok som er tusenvis av år gammal at han eksisterer? Koffor skulle dei skrive det visst ikkje??? Tenk om eg kjem til helvete då, eg prøver berre å være forbanna grei heile tida i frykt for å komme til helvete!!! AMEN, HALLELUJA!!!!! 

Singelcoveret er designet som et GameBoy-spill, hva er/var ditt favorittspill? 

– Det er faktisk det lettaste spørsmålet eg har svart på i heile mitt liv, og det kjem for alltid til å være Pokemon Blå (med Blastoise på coveret). Det er ein ekstremt stor del av livet mitt. 


Du starter turnéen i København, det er vel stas?

– Det er faktisk veldig stas! Eg spelte i Aarhus ein gang for ei stund tilbake, men det var på eit slags event, mens dette blir meir ein gig med navnet mitt på plakaten, så det trur eg blir veldig spennande! Håper det er like deilig å være norsk i Danmark som dei seier!!! 

Vi krysser fingrene. Skjønner de dialekten din? Og skjønner du dansk?? 

– Eg trur dei skjønner min, men eg forstår seriøst ingenting når danske folk snakka til meg. Forstår små ord her og der, men dei er forbanna greie folk då! (håpa eg)

Hva er planen for 2019? 

– Lage gøy musikk, spele gøye konserter, være snillare med meg sjølv, bli flinkare til å ta kontakt med folk eg er glad i og sist men ikkje minst ordne opp i livet mitt!!! 

– TAKK 730 :DDDD <3 

Se dette innlegget på Instagram

eg er i Hellas og lager musikk… skriv ein kommentar om du trur det blir kult ;D eg veit ikkje eg :p får sjå D an!!! 📷 @wizardco__

Et innlegg delt av Objektet (@kjartanlauritzen)


Se også: Kjartan forteller 730 hvorfor han holder seg usignert