Kidnappet og skadet søndag morgen

22. jul 2018 kl. 00:00
TEKASHI PÅ SYKEHUSET SØNDAG FORMIDDAG NEW YORK-TID (INSTAGRAM)

OPPDATERT: Nå er musikkvideoen ute, se nederst i saken.

6ix9ine sier til politiet at han ble kidnappet søndag morgen.

Rapperen forteller at han var passasjer i en bil i Brooklyn, da en bil kjørte inn i dem bakfra mens de stod på rødt lys. Tre menn i hettegensere skal ifølge hans forklaring ha hoppet ut, tatt sjåførens telefon og så dratt Tekashi ut av bilen og inn i sin egen, skriver TMZ.

Han ble angivelig kjørt hjem og måtte få sin samboer til å hente ut smykkene hans. Kidnapperne skal ha fått med seg smykker for ca. 6 millioner kroner og ca. 150 000 kroner i kontanter Samboeren og datteren hans ble ikke fysisk skadet. Den 22 år gamle rapperen, som egentlig heter Daniel, klarte deretter å rømme til et sykehus hvor han ble innlagt. Det er foreløpig ikke kjent hva slags skader han er påført. 

Først skal 6ix9ine ha sagt at ransmennene slo ham bevisstløs, noe han ikke sier i politirapporten.

Det er også uvisst om de tok Tekashis nyeste smykke; et My Little Pony-kjede med ekte menneskehår til 750 000 kroner:

Til tross for sin korte karriere har 6ix9ine allerede hatt seks singler inne på Billboard Hot 100, noe som tilsynelatende har gitt ham god råd.

God nok råd til å få med svinedyre Nicki Minaj på sin nye singel «FEFE», produsert av den kanadiske stjerneskuddet Murda Beatz.

Låten ble sluppet samtidig som det grove ranet. Kyniske Twitter-brukere hevder at det hele er et pr-stunt for singelen.

Fortsetter nedenfor.

I forrige måned satte 69 Oslo på hodet. Hans konsert på Sentrum Scene ble utsolgt med en gang, i likhet med resten av europaturnéen.

Se hans video fra Norge:

ANOTHER SOLD OUT SHOW ‼️‼️ NORWAY I LOVE YOU OSLO THANK YOUUUUUUUUU 🖤💕🖤🖤💕🖤💕🖤💕💕🖤🖤💕💕💕 IM THE BEST TO EVER DO IT 🖤 I LOVE ALL MY FANS FOREAL 💕💕💕💕

Et innlegg delt av FEFE OUT NOW (@6ix9ine_)

Oppdatert 22:15: Nå er den fargerike musikkvideoen her, hvor det gølves nedpå med både krem og iskrem. Nam? Videoen er regissert av TrifeDrew og William Asher, med regi-hjelp fra Tekashi selv. Se «FEFE» her:

Se også: Tekashi69 teamer opp med Oslo-rapper