Kanye West twitrer om tidligere selvmordstanker etter å ha sett dokumentarfilm

29. jul 2018 kl. 00:00

Fredag kveld så Kanye West dokumentaren
McQueen, som hadde premiere i forrige uke. 
 
Filmen hander om den ikoniske, britiske designeren Alexander McQueen, som begikk selvmord i 2010.  

Ye twitrer at han kjente seg igjen da han så dokumentaren.
– Jeg vet hvordan det føles å ville ta livet sitt tilbake i sine egne hender selv om det betyr å ta sitt eget liv, skriver han.Den 41 år gamle trebarnsfaren legger til at han ikke lenger har disse tankene og at han planlegger å dele hvordan han kvittet seg med dem.
– For å gjøre dette tydelig og ikke merkelig. Jeg hadde slike tanker og jeg kommer til å fortelle dere ting jeg har gjort for å holde meg på et tilfreds sted.
Han gir deretter et tilsynelatende enkelt tips.
– Hvordan IKKE drepe seg selv del 1. Unngå å være rundt folk som får deg til å ville drepe deg selv.

På sitt nye album
Ye sier han «think about killing myself» på låten «I Thought About Killing You».
I forrige måned bekreftet Kanye overfor New York Times at dette stemmer.
– Ja, jeg vurderte å drepe meg selv hele tiden. Det er alltid en mulighet… Jeg tenke gjennom det hele veien. Hvis jeg ikke hadde tenkt gjennom det hele veien, da er det faktisk kanskje større sjanse for at det skjer. Som Louis C.K. sa; jeg blar gjennom instruksjonsboken. Jeg vurderer alle mulighetene.
 
Hvis du trenger noen å prate med, kan du ringe Mental Helse døgnet rundt på 116 123 og Kirkens SOS på 22 40 00 40. Du kan også chatte på kveldstid Se så rørt Kanye blir (VIDEO)