Justin Bieber skled inn i DM-en til jente på treningssenter

14. aug 2017 kl. 00:00
KANSKJE HAN TRENGTE TRENINGSTIPS (INSTAGRAM, UNIVERSAL)

Random kåtskalker som sklir inn i direktemeldingene dine er kanskje ikke øverst på ønskelisten, men noen ganger kan det være greit å dobbeltsjekke hvem det er som prøver å få kontakt.  Det lite profilerte treningssenteret Fitness on Broughton i Savannah, Georgia fikk nylig en DM fra ingen ringere enn Justin Bieber.

Hvordan verdens største popstjerne oppdaget Instagram-kontoen som på det tidspunktet hadde totalt 6 innlegg og 73 følgere er uvisst, men det er jo utvilsomt et bevis på alt er mulig. 🙏

Kontoens sjette innlegg var en boomerang av en av senterets spreke ansatte, noe som fikk JB til å undre… 

New @bangenergy limited edition purple guava pear energy drinks are here! Trust us, when we say they’re AMAZING! Get yours while they’re still in stock! UPDATE: This is a employee and no privacy laws were broken!!

Et innlegg delt av Fitness On Broughton (@fitnessonbroughton)

«Hvem er hun?»

Jenta heter Jessica Gober, er 22 år gammel og jobber i treningssenterets resepsjon. I tillegg er hun personlig trener, så det var kanskje derfor Justin prøvde å oppnå kontakt? 🙂 

Etter å ha sett innlegget ovenfor sendte iallfall den velbygde 23-åringen en direktemelding til Fitness on Broughton for å spørre om navnet hennes. 

Dette delte Jessica selvfølgelig sporenstreks via Twitter

Meldingen spredte seg kjapt, og flere fans påpekte at hun nå ødela sjansene sine med Biebs.

Jessica svarte så at hun ikke trengte Justin, hun har allerede en flott kjæreste aka alt hun trenger <3 Jaja, selv Justin kan jo ikke vinne hver gang.  I 2015 etterlyste han for øvrig denne skjønnheten via Instagram – nå har hun over 3 millioner følgere. (Og i fjor var hun i Norge med teamet til Kygo 🙂). 

Se også 730s recap: The Life of Kylie episode 1