Juleferiebildet til Cardi B skuffer mange fans

22. des 2018 kl. 00:00
(FAKSIMILE TMZ)

View this post on Instagram

A post shared by 730.no (@730no) on


Holder de oss for narr? I natt kokte nettet med bilde av Cardi B og Offset på jetski sammen i Puerto Rico – angivelig tatt på fredag. Noe begges stories ser ut til å backe. (De har dog foreløpig ikke inkludert hverandre i sine stories.)
 
Dette 17 dager etter at hun annonserte at hun krever skilsmisse etter at det lekket tekstmeldinger hvor ektemannen avtalte ligging med rapperen Cuban Doll og Summer Bunni. (Sommerharepus er også venninne av Nicki Minaj, og er med i videoen til Nicki og 6ix9ines «FEFE».)  
 

Etter flere desperate forsøk fra Offset på å få tilbake Bardi – som gjorde at internettet ga ham det nye navnet Upset – ser det altså ut som om hun har lagt utroskapet bak seg.  

(FAKSIMILE TMZ)


Selv om mange er glad på ekteparets vegne, er det trollfest på nettet med folk som åpenbart er skuffet:

«Men – Women 1-0»… «Jeg elsker deg, Cardi. Men nå er du dum!»… «Tror du virkelig at han ikke lenger vil være utro? Han er bare lei seg fordi han ble tatt og nå kommer han bare til å skjule det bedre», er noen av kommentarene.Offset utsatte sitt soloalbum da Bronx-stjernen sa de skulle skilles. Faren til Migos-medlemmet
gikk løs på Facebook og sa at Cardi har ødelagt alt for familien deres – og at bildet av datteren Kulture, som Cardi postet, var ment for coveret til Offsets plate. 

 
Denne uken var Cardi ærlig og veldig snuskete da hun fortalte hva hun savner mest med Offset. Fredag kveld slapp småbarnsmoren sin nye musikkvideo, hvor hun gjør comeback som stripper.