– Joss Stone splitter kjendispar

23. jul 2008 kl. 00:00
JOSS STONE KOSER SEG I BINGEN (EMI)
JOSS STONE KOSER SEG I BINGEN (EMI)

Er Joss Stone en kvinnelig cockblocker?
Mens de mange amerikanske klipp-og-lim-hip-hop-nettstedene denne uken har kastet seg over det som skal være nye bevis for at gangstarapperen Rick Ross har en meget lite kul fortid som en slags politipartner, har den britiske pressen kastet lite flatterende lys over Ross’ kompis, den dalende, mykere rapstjernen Nelly.

Den 33 år gamle St. Louis-mannen
er på tafser’n med Englands lyse soulstjerne Joss Stone (ikke Amy Winehouse), skriver

Mirror
. Nelly og 21-åringen skal i følge deres kilder ha hatt hemmelige dates.


Saken kunne blitt ennå mer tabloid og saftig hvis de hadde fått med seg at Nelly er sammen med Ashanti, en av USAs større popstjerner.

I helgen hadde den albumaktuelle 27-åringen fra New York premiere på sin nye video “Body On Me”, hvor den angivelige nye Joss Stone-bestevennen er med i full vigør.

Nelly deler litt av Ashanti med Akon:

Britisk presse er glad i å koble langbente Joss med musikkgutter. Nylig ble det hevdet at produsenten Mark Ronson sto i med sangeren, noe han nektet for.


I fjor gikk Ronsons kjente kollega Dallas Austin så langt som å si at Joss ligger med produsenter for å få musikk.Da Joss var 19, dro hun til Bahamas i åtte uker for å spille inn album med den gang 40 år gamle Raphael Saadiq. På begynnelsen av singelen hun slapp i etterkant, spør Saadiq henne om hvor mange ganger om dagen hun må ha sex.

– En gang per dag? To ganger per dag? Tre ganger per dag? Fire ganger per dag?
I omslaget albumet er Joss avbildet mens hun sitter naken over skrevs på produsenten.

Like etter kritiserte Joss Stone flere av dagens unge, kvinnelige artister, som hun følte var mer som “kun bra betalte strippere”, og hintet om at Christina Milian var en av verstingene. I etterkant skal hun ha ringt Milian og sagt unnskyld.