Joddski laiser opp sine venner

29. apr 2009 kl. 00:00
CHRIS LEE, OLLE ABSTRACT OG SAMSAYA STILLER FOR JODDSKI (REBECCA GJERTSEN/BONNIER)
Videoen til «Laisa det opp», den andre singelen fra Joddskis kommende solodebut, er rett rundt hjørnet.

Snikpremieren, før den treffer nettet (og fjernsynet), skjer på Dattera Til Hagen i Oslo natt til 1. mai alias torsdag kveld, hvor det blir stor konsert.

Nedenfor kan du se traileren til videoen, hvor Jørg-1 har med blant andre DJ Olle Abstract, som spiller en partypooper som tvangshenter sin festkåte, pengeaktuelle kjæreste Samsaya, mens apekattaktuelle Chris Lee blir typecasted som en pånnebåndrockende Bærum-soss.

En som strutter mer en Samsaya og Chris til sammen, er videoens gladmodell Janis Maria alias Miss Charterfeber. Joddskis team understreker at 24-åringen fra Oslo har en økonomibachelor fra BI, selv om hun er en ambisiøs og vågal modell på heltid.

Les også: Disser ikke Linni og Mira.

Rampant Dogs’ frontfigur, Hovefestivalen-aktuelle Hella Saucy, Name, Son Of Light, Don Martin, RSP fra Kompani 69 (og mange andre) dukker også opp i den Frederic Esnault-regisserte musikksnutten.

Hva betyr navnet på singelen?

– Å «laisa det opp» er Bodø-slang for «hallaisen», og når vi er på fest så «laiser» vi opp stemninga. Nachspielet låta handler om fant sted i et hus som skulle rives i Bodø for noen år siden, og det var allsang, stagediving fra bordet og en helt vanvittig stemning. Og da kom selvfølgelig politiet, sier den godt voksne Ørnes-mannen til Side2.


De som skal se Joddski og hele videoen i downtown Oslo torsdag kveld, må være tidlig ute. Tungtvann-halvdelen går på presis klokken 21:30, ettersom de må runde av ute (kun ute) klokken 23:00. Oppvarmerne Hooga Troopers skrur på sjarmen klokken 20:45.