– Jeg vet hva venninnene mine fikk for å suge folk

1. des 2010 kl. 00:00

– Jeg var ikke med på noen ekle ting, men jeg vet hvor mye venninnene mine fikk for å suge folk; Jeg vet hvor mye de fikk for å snorte cola, sier blogger og tidligere OsloGirls-«skuespiller» Marie Amanda Agapi Jansen Smedbakken i nyeste nummer av SPIRIT, som kommer denne uken.

20-åringen forteller gratisbladet hvordan hun – siden hun var 15 år – har blitt tilbudt penger av voksne menn på navngitte utesteder i Oslo for å bli med dem hjem og ha sex.

Etter et angivelig busy år med mye negativ uboost snakker Marie Amanda om mobbing og drapstrusler siden ungdomsskolen – og hvordan hun taklet det. I tillegg får ekssamboere («han hadde hatt sex i sengen min og lagt igjen kokain, kondomer og glidekrem over hele leiligheten mens jeg var borte»), purunge sexbloggere og alle Marie Amanda-haterne gjennomgå, skal vi tro pressemeldingen fra SPIRIT. Og det gjør vi jo. Se også: Marie Amanda – OsloGirl emo på ekte… – Kan jeg få slippe dritten?