– Jeg kjørte henne veldig hardt

20. sep 2009 kl. 00:00

Rett før Ray Kay var i New York med skrullete Lady Gaga og feiret at deres «Poker Face» vant en MTV Video Music Award, var nordmannen og hans fancy lugg i London.

Da også sammen med en popstjerne; Cheryl Cole. En av de mest figurerte kvinnene i britiske tabloidaviser.

Mens mange venter på annonseringen av en eventuell ny versjon av Sugababes, venter den konkurrerende gruppen Girls Aloud spent på hvordan det vil gå med solodebuten til deres frontfigur Cheryl, hvor altså Reinert Olsen har en kreativ finger med i spillet.

Regissøren fra Haugesund, fortsatt sliten etter Gagas MTV-etterfest, forteller 730.no at han er toppfornøyd med videoen til «Fight for This Love», Cheryls første solosingel, skrevet og produsert av Wayne Wilkins (No Doubt, Keri Hilson, Natasha Bedingfield, Leona Lewis).

– Opptakene gikk veldig bra, og Cheryl var fantastisk å jobbe med. Jeg kjørte henne veldig hardt under shooten, og det var meget krevende for hennes del. Min jobb var jo fantastisk avslappende i sammenligning, ler Ray Kay.

– Vi laget en performance-video i London, med mye fokus på fashion og dans, med veldig tøff koreografi, og så satte vi det sammen i Los Angeles etterpå. Jeg har troa på at dette blir en #1 for Cheryl i England!

26-åringen, også kjent som TV-programleder, designer og  jovial innsats for bladet FHM, har den siste tiden spilt inn musikk i USA med will.i.am fra Black Eyed Peas og danske Soulshock & Karlin.

Soloalbumet Three Words skal etter planen komme i salg allerede 26. oktober.

Premieren på Ray Kay og Cheryls «Fight for This Love»:

Fortsetter nedenfor.


Den britiske pikens fans virker fornøyd med Ray Kays jobb. Personen bak nettstedet Ultimate Cheryl skriver følgende (som høres best ut på engelsk):

– That video shits on every other Girls Aloud video. (…) I love how it’s nothing like anything Girls Aloud have done.

Raykay.com Twitter

Ekstra 1: Se hvilken Ray Kay-favorittvideo som ikke er hot nok for Pitchfork her .

Ekstra 2: Cheryls musikalske hjelper Wayne Wilkins har også skrevet Beyonces Jim Jonsin-produserte singel «Sweet Dreams», den seneste fra I Am… Sasha Fierce. Se Beyonces nye drømmevideo her.