J.LOL: Harry hitvarsel – se video

6. mar 2011 kl. 00:00

Hvis du er fan av MILFs og liker ost, så er nok Jennifer Lopez’ nye singel og video din tekopp. RedOne-produserte «On The Floor» tjuvlåner fra Kaomas tidløse 1989-hit «Lambada», og med gjestevers fra Pitbull og tekstlinjer som «Brazil, Morocco, London to Ibiza / straight to L.A. New York, Vegas to Africa» så skjønner du selv hvor skamløst og cheesy det hele er. Men i motsetning til hennes stusselige comeback-forsøk sammen med Tricky & The-Dream via «Louboutins» i 2009, så er det ganske vanskelig å ikke heie på at dette snikete osteinfernoet av en låt blir en hit for tobarnsmoren. (Som i tillegg til å være artist, også er skuespiller, modell, og 1/3 av dommerpanelet i årets sesong av American Idol, sammen med Randy Jackson og Aerosmith-vokalist Steven Tyler.)

 
Det låter drøyt, og det er hella catchy. Som svensk-marokkanske RedOne sa selv til MTV News: – Let’s face it, with J.Lo you either gotta go big or go home.
Om ikke 41-åringens artistkarriere anno 2011 er utrolig hot, så er hvertfall hennes kropp fortsatt flott, jamfør den feststemte, TAJ Stansberry-regisserte videoen: 


Singelen kan du høre via WiMP og laste ned her.

J.Lols syvende album, med den finurlige tittelen Love?, slippes etter planen 19. april.    

Bonus-befruktningsbeats: Hvis du ble født tidlig på 90-tallet, så er det ikke helt usannsynlig at du ble unnfanget akkompagnert av denne erotiske bangeren, signert franske Kaoma og deres brasilianske vokalist:
 

Se også: Ganske gøy: Skjult kamera med Jennifer Lopez