J. Lo spytter på skandinaviske menn…

22. apr 2011 kl. 00:00
HEISANN (EPIC/ISLAND)
Det er ganske vanlig å høre folk si at alt var bedre før. Når det kommer til Jennifer Lopez, så er det lov å påstå at dette ikke stemmer helt. Den snart 42 år gamle artisten/skuespilleren/danseren/modellen er mer on fire enn noensinne (/på veldig lenge), og får tung mainstream-kjærlighet om dagen som 1/3 av dommerpanelet i årets sesong av American Idol (som deiger seg ut med over 30 millioner seere per episode). Hennes seneste RedOne-produserte singel «On The Floor» har fått nyte langt diggere oppsving enn noen av den Bronx-fødte stjernens låter har fått på (ti)år og dag.
J-LOL holder den MILF’ete koken som aldri før. Heia tredemøller og botox i stumpen (neida?): 
 

J-Los sjuende album, Love? skal etter planen ut 3. mai i år. Og etter at folk for lengst har gått lei av å nynne på refrengstrofene fra «On The Floor» (eller «Lambada», om du vil), så står altså to skandinaviske singler for tur. RedOne-produserte «Papi» rep’er den skamløse, dansete latinske bag’en, mens allerede utgitte, Stargate-produserte «I’m Into You» låter hakket mer R&B-ete, og har t.o.m. gjestevers fra Lil Wayne.
#heiaNorge (Hør den i bra kvalitet og last ned: WiMP)

 
Eller: #heiaSverige? Skamløst og hit’ete fra Lady Gagas favoritt; svensk-marokkanske RedOne:

Artig trommestart, litt som P. Diddys og Beyonces to nye Major Lazer «Pon de Floor»-samplende singler.
Fun fact: Tor Erik og Mikkel skrev «I’m Into You» sammen med denne britiske luringen.  
Fun fact #2: «I’m Into You» er Weezys første vers på en norsk produksjon. Stargate har etterhvert gjort en hel del låter med ganske fete rappere, blant annet NaS, Wiz Khalifa, Drake og Papoose (<– lol).