Hollywood-filmen med Tobias Santelmann flopper

28. des 2015 kl. 00:00
DEN NYE VERSJONEN AV POINT BREAK MED TOBIAS SANTELMANN (SF NORGE, MONICA KVAALE)

– Action innspilt på fire kontinenter (med) noen av de dristigste stuntene som noensinne er vist på film, lyder det forlokkende i reklamen til Point Break.

Samtidig så har den amerikanske blockbusteren med en Norges mest sexy skuespiller; Tobias Santelmann.

Men premierehelgen var uten brask og bram. Ifølge den middelmådige traileren som ikke har klart å skape større interessere? Dårlig promojobb? Eller de lukne anmeldelsene? Det ble terningkast 2 fra VG, Dagbladet og P3, mens filmen får 4 av 10 i snitt fra de amerikanske anmelderne.

Nettstedet til Kathryn Bigelows semikultfilm fra 1991 har med Patrick Swayze, Keanu Reeves, Gary Busey, Lori Petty (Orange Is the New Black) og Anthony Kiedis fra Red Hot Chili Peppers.

Utenom Tobias (Kon-Tiki, Hercules), så har 2015-versjonen med australske Luke Bracey (G.I. Joe: Retaliation), venezuelanske Édgar Ramírez (Zero Dark Thirty) og australske Teresa Palmer (The Grudge 2, Warm Bodies, Love and Honor).

Regissør Ericson Core regidebuterte med Mark Wahlbergs Invincible i 2006, mens manusforfatter Kurt Wimmer står også bak remaken av Total Recall. Originalen er skutt i California, mens den nye versjonen for det meste er filmet i Europa, med et budsjett på over 900 millioner kroner.

Tobias & co kan trøste seg med at selv de beste kan mageplaske. Giganten Arnold Schwarzenegger fikk en av sine største flopper i år: Arnolds film spilte inn 29.000 kroner på kino i Norge i premierehelgen