Hahaha: «Kjæresteparet» Maria Mena & Espen Lind vs. TV 2

3. okt 2014 kl. 00:00

Dårlig dag for God Kveld Norge?


God kveld Norge sendte en kjeeeempehyggelig mail til Rune Lem, manageren til Maria Mena. De kunne fortelle at de har visst om Marias kjærlige forhold til Espen Lind siden mai, og at det nå hadde vært superkos med en sak ettersom det hele nå omtrent har blitt «offentlig kunnskap».

Maria la ut bilde av mailen fra Dorthe Skappels TV 2-program hos Instagram, og sier – blant annet – at hun kun har møtt Espen to ganger i sitt liv.

Se hva 28-åringen skriver til God kveld Norge nedenfor mailen – og se hva Espen svarer:


Kjære@espenlind_i følge «god kveld norge» så er vi to kjærester. Det er visstnok offentlig kunnskap. Da syns jeg det er rart at jeg ikke visste om dette.. Hvor lenge har du vært kjæresten min egentlig?! Og hvorfor har du ikke sagt noe om dette til meg?!!!! kjære god kveld norge: jeg vet ikke hvem som serverte dere denne løgnen. Men dette er drøyt! Og det er frekt mtp alle involverte!! (Jeg har møtt espen 2ganger.) Ikke hør på sladder! JAja.. Jeg fikk meg ihvertfall en god latter i dag, Så takk!

Espen svarer Maria, og han er ikke mindre vittig:


Kjære Maria (Mena). Beklager at det kom litt brått på deg at vi er sammen, jeg har bare liksom ikke visst hvordan jeg skulle fortelle det. Som nysingel fyr på over 40 med et begrenset sosialt nedslagsfelt følte jeg at jeg hadde skutt gullfuglen da du og jeg ble sammen for litt siden (God Kveld Norge har ca datoen). Jeg ser nå at jeg kanskje burde informert deg om forholdet vårt, det ble litt dumt at du skulle finne det ut via media. Håper du tilgir det. Men jeg er litt skuffet over at du sier at vi bare har «møttes ca 2 ggr». Du tenker sikkert på da vi møttes på middag med Hanneli og Hans i NYC rundt påske, pluss 17. mai-festen hos Hans i år. Men hva med de 90 sekundene vi snakket sammen, du og jeg (og Tshawe), på Spellemannfesten på Grand Hotel i -08 eller -09? Betydde de sekundene ingenting for deg? Det vi har er vakkert, Maria. La ikke God Kveld Norge eller the haters komme mellom oss. E. PS: Skal jeg ta din reaksjon på sosiale medier som et tegn på at vi IKKE er sammen allikevel? Og hva gjør jeg i så fall med den nye «I HEART MARIA» tattooen jeg fikk på Venice Beach i forrige uke? Den kosta $75 og gjorde ganske så vondt. Litt leit om den nå viser seg å være bortkasta. Kan evt få en coverup, kanskje en raff tribal eller noe sånt.


 


Vi venter spent på funny svar fra God kveld Norge. Prikk prikk prikk.