Gabrielle: – Åååååh shit!

10. feb 2012 kl. 00:00
(PASCUAL STRØMNES)
(PASCUAL STRØMNES)

Mer Gabby? Ah yeah. Bergensmor er hissig på å slippe singler. I dag kom «Høster», produsert av Lars K. Hustoft («Ring meg», «Bordet»), som du kan høre nedenfor.

– Låten handler om hvordan det føles å ha en fyr som livnærer seg på mine nederlag, sier en hyperaktiv Gabrielle til 730 fra hjembyen, hvor hun i dag spiller.


– Å gå i en evig sirkel som skader deg mer og mer, men det er umulig å komme seg ut. Fyren høster mine sår og det er ingenting jeg kan gjøre. Han trøster meg i det ene øyeblikket og rett etterpå «boom!», så sitter du der i en blodpøl, forteller hun dramatisk, før hun beroliger via engelsk.

– Figure of speech. Funny, tho. Låten endte opp med en ganske happy sound!

Selv om «Inn i deg» var et låtslipp i forbindelse med Spellemann-opptredenen, så slipper du mye musikk i disse dager?

– Jeg har ikke tenkt å holde igjen godsakene. Det er dette som er livet mitt. Lage låter og spille de for dere. Men nå er dette siste teaser før albumet, Mildt sagt, som dropper 2. mars!

Stas med debutalbum. Hva mer er stas for Gabrielle for tiden?

– Turné, babba! I kveld går det ned (på Kosmo) i Bergen som eksplosiver i et kjernekraftverk! Ååååh shit, jeg gleder meg sånn at jeg tror jeg dauer! Etterpå er det videre til alle de andre go’stedene ingen trudde nokon kunne bu. Og så Rockefeller 9. mars. Kjør deg opp!

Hør og last ned Gabrielles nye singel «Høster»:

Se også: Gabrielle (+ 59 andre) om fjorårets opp- og nedturer