Frøken Minaj i badedrakt, Lil Wayne i live

20. mar 2013 kl. 00:00
30 ÅR GAMMEL HIGH SCHOOL-GLADJENTE (UNIVERSAL)

Til tross for å være lettbeinte, så er TMZ kjent for å være relativt pålitelige og grundige. De var for eksempel først i verden til å rapportere om Michael Jacksons død. Men i helgen kan det se ut som bloggen bæsjet på leggen. Til Lil Waynes fans – og ikke minst familiens – forferdelse hevdet deres «anonyme kilder» at rapperen nesten lå for døden etter nok et anfall. Flaut nok rett før han twitret at han hadde det nogenlunde bra.

Det er dog liten tvil om at 30-åringen lenge har levd et hardt liv i rampelyset. New Orleans-gladgutten debuterte med albumet Tha Block Is Hot i 1999, kun 17 år gammel, og spiller nå inn skive nummer 10, I Am Not a Human Being II. Det er kanskje greit at Oslo Spektrum-konserten hans ble utsatt fra mars til oktober.

Men som vi kan se i denne nye snutten fra Nicki Minajs seneste video-shoot med regissør Grizz Lee, virker Weezy i okay, og ikke minst blid form.

– Men seriøst… Hva skal jeg ha på meg, spør Nicki sin mentor i klippet nedenfor.

– Ikke noe!, svarer Lil Tune med største selvfølgelighet.

– Birthday suit, Nicki!, ler han og refererer til antrekket man har når man fødes (les: naken), mens rumpeguri aka puppemarte ruller med øynene.

Nicki ser ikke ut til å stille helt uten en tråd i videoen til «High School», men i boblebadet-scenen kan hun minne om en slags hip-hop-Samantha Fox. Eventuelt rap-Sabrina.

Den Boi-1da-produserte låten, fra Pink Friday: Roman Reloaded – The Re-Up, er sukkersøt, men mor spytter om grisete kjærleik til en jamaicaner. Angivelig en erfaren type:

– I never fuck with beginners / I let him play with my pussy then lick it off of his fingers

Wayne er også raus når han snakker om sin dame:

– All I had to do is rub it, the genie out the bottle / pussy so wet, I’mma need goggles

Se også: Neste nummeret av Elle: Nicki Minaj ser normal ut? (uten sminke-alarm!)