FREDAGSFJAS: Mona Berntsen

12. jul 2013 kl. 00:00

MONAY BERNT$EN: SHAWTY IS A 1000000 (MICHAEL ROUD)

Started from the bottom? Ikke helt. Mona Berntsen har blant annet gått fra å danse for Madcon og vinne den svære, skandinaviske vrien på serien So You Think You Can Dance, til å bo i Los Angeles som – blant annet – Chris Browns faste danser. Usnaut i seg selv, og ekstra uvanlig blant norskmarokkanske jenter fra Jar. I tillegg så er Mona sånn cirka verdens søteste person, så det er ikke rart at både gutter og jenter heier ekstra hardt på den supre 23-åringen:

Akkurat nå er Mona hjemme i Norge på en lynrask sommerferie (hvor hun blant annet har sørget for at nordmenn straks får se litt/mye mer av henne…), så 730 benyttet anledningen til å ta en fjasete weekends-prat på terassen med den dyktige Bærums-jenta.

(Fortsetter under.)

(730)
Hei Mona! Hva er helgens vorspiel-anthems?

 
– Det slår aldri feil med 80-/90-tallsmusikk á la Whitney Houston, Prince, Chaka Khan, New Edition, Pebbles, etc. Og selvfølgelig danser jeg rundt til singlene til min ryde or die-bitch Alexandra Joner, samt at musikken til CB (Chris Brown) seff alltid er i rotasjon.    

Favorittantrekk på fredag & lørdag?
– Jeg er all about comfort. Altfor mange ganger kanskje litt for komfortabel… Shorts og en t-skjorte med noen hæler er alltid greit, pluss alltid noe i ørene. Føler meg naken uten. Kanskje et hodeplagg… Lue, skaut, og/eller sløyfe gjemt et sted i krøllene.

(SISSEL NYSTAD/HALAT SOPHIE ASKARI)

Hva spiser du helst & hvor?
– Aller, aller, aller helst vil jeg leve på bakevarer, hvis jeg kan velge å være i en drømmeverden uten helsekonsekvenser. Kanelboller og hjemmebakte skølebrød gjør meg veldig glad. Etter å ha bodd i utlandet i flere år så har jeg lært å aldri ta norske bakevarer og SMÅGODT for gitt! Dette finnes ingen andre steder… Hvis jeg må velge ett sted å spise i Norge? Beklager denne klisjeen, men mammas marokkanske retter, eller matlaging i det hele tatt, kan absolutt ikke toppes.
Hva drikker du helst & hvor, da?

 
– Jeg har bodd i LA i snart 4 år, så mine småkoselige steder har jeg vel der. Men, når jeg er her i Oslo så liker jeg godt å være hjemme hos/med mine venner. Må også si at rosa og søte drinker kler meg veldig godt. Jeg har ingen norske favorittspots, men elsker å gå innom for eksempel Esso hvor jeg finner Bixit, Ballerina-kjeks, Gjende-kjeks, Safari-kjeks, Kanel-gifler og Candy King… Finnes bare her! Åååååh, og SOLO!

Hvem vil du helst møte på byen?
– Kevin Hart. Tror han kan gi meg six-pack.
Hvem vil du helst IKKE møte på byen?   

– En slem, slem tyv. 
Nachspiel-anthems?

– For meg er høydepunktet med å gå ut å finne god mat etterpå, så hvis de spiller god musikk der de har god mat, så er det et pluss. Men hvis jeg må spille noe selv… Hm, er det lov å ønske seg reggae på nach?  Eller er det teit?

Hvem vil du helst våkne opp med?

– Hmm. Elvis Presley. Hvis han synger «I’m All Shook Up»… Eller han kjekke fyren på Deli de Luca som baker skolebrød til meg hver dag.     
Søndagstitting?
  – Sex and The City og Friends er fortsatt alltid morsomt, og Grey’s Anatomy har jeg en veldig flau addiction for. Virkelig. Mine yndlingskanaler hjemme i LA er Food Network, Discovery og Animal Planet, og jeg må innrømme at endel av disse reality-showene som tar av her/der borte er veldig god underholdning. Jeg lærer iallefall mange nye ord som jeg kan adde til mitt amerikanske vokabulær.
Noen gode råd for en suksessfull og fullverdig helg?
– Jeg liker å se noe nytt, møte nye mennesker samtidig som jeg henger med venner, helst under åpen himmel. Jeg vil ikke komme i helgerutiner, så jeg forsøker å gjøre hver helg forskjellig og ha det så gøy som mulig. Hakuna matata! 

 P$: Ekte prat/plakat:

Se også: Forrige #FREDAGSFJAS: Nico fra Envy