FREDAGSFJAS: Kjartan Lauritzen

2. feb 2017 kl. 00:00
(INSTAGRAM.COM/KJARTANLAURITZEN)

meg og tvillingsøstra mi @linedaternorge ^^

A photo posted by Kjartan Lauritzen (@kjartanlauritzen) on


God fredag! Den by:Larm-aktuelle godgutten Kjartan Lauritzen (alias Per) er up and coming på alvor. Sognefjordingen slapp nylig ny singel, «Nyte D», en verdig oppfølger til supersmashen «Fredag».

Fredagsfjas med fredagskongen er jo på sin plass. Les alt om Kjartans helgeaktiviteter nedenfor! 
Hei Kjartan! Du er jo selveste fredagskongen. Hvordan har du det?

– Hei 730! Har eg endelig blitt fredagskongen? Det er deilig, håper dikka tenker på meg kvar fredag. Eg har det veldig fint! Har i tillegg nettopp sjekka om eg er allergisk mot noke, men det er eg heldigvis ikkje, så det er jo noke positivt å ta med seg videre i livet!!! 🙂(INSTAGRAM.COM/KJARTANLAURITZEN)


Hvor mange snaps får du fra folk som hører på «Fredag» på en fredag?

– VELDIG mange! Eg veit ikkje korleis eg skal svare på det heller. Skal eg snappe eit bilde av meg sjøl og skrive «hehe, kult!!! :-D»? Er koselig med snaps, så fortsett gjerne med det! 🙂 Eg heiter kjartanlauritz1 på snap!!! ^^ add meg!!! ^^

Hva er helgens vorspiel-anthems?

– Akkurat no må det være:  

Lekende Lett – «Kom å lag litt liv»

Justin Timberlake – «Rock Your Body»

Hard Bass School – «Narkotik Kal» ❤ ^^

Favorittantrekk?

– Truse, hatt og solbriller!(INSTAGRAM.COM/KJARTANLAURITZEN)


Hva spiser du helst & hvor?

– Ein heimelaga pizza heime med mamma og pappa!!!(INSTAGRAM.COM/KJARTANLAURITZEN)


Hva drikker du helst og hvor drikker du det?

– Proteinshake på treningsenteret ❤(INSTAGRAM.COM/KJARTANLAURITZEN)


Hvem vil du helst møte på byen?

– Ein mann med morsomme briller!(INSTAGRAM.COM/KJARTANLAURITZEN)


Hvem vil du helst IKKE møte på byen?

– Noken som har tatt narkotika!!! 😞(INSTAGRAM.COM/KJARTANLAURITZEN)


Hva er ditt mørkeste partyminne?

– Når noken som hadde tatt narkotika snakka til meg på ein fest eg var på!! Det var så jævlig skummelt!!!

– Og den gangen ein dude slo ned broren min OG faren min med EIT slag!!! det var ganske kjipt!(INSTAGRAM.COM/KJARTANLAURITZEN)


Hvem synes du trenger en hvit helg mest akkurat nå?

– Eg er heldigvis ikkje her for å dømme noken for at dei drikker for mykje eventuelt ruser seg for mykje. Eg synes folk sjølv må få bestemme om dei vil drikke 9 ganger i veka eller 0 🙂 ❤


– (…Er ekstremt opptatt av andres rusbruk, men drikker ekstremt mye selv i anonymitet. Liker også å kommentere på andres rusbruk for å kompensere for at jeg selv har et seriøst problem…)(INSTAGRAM.COM/KJARTANLAURITZEN)


Nachspiel-anthems?

– Tre sanger du MÅ høre på nach:


Kaytranada – «Lite Spots»

Frank Ocean – «Pink + White»

Lamb of God – «Blacken the Cursed Sun»

Hvem vil du helst våkne opp med?

– Brynjar Meling eller Hallgeir Kvadsheim.

Søndagstitting?

Harry Potter, Ringenes Herre, Game of Thrones, Westworld??? Ellers nyter eg gjerne ein god film eller fotballkamp ^^(INSTAGRAM.COM/KJARTANLAURITZEN)


Noen gode råd for en suksessfull og fullverdig helg?

– Råd 1: prøv å ha det gøy, dans foran noken i gata, le masse, le mens du peika på noken, om noken vil banke deg; røm, skrik masse, ikkje tull med folk som ser skumle ut, kjøp ein burger til ein ven, kjøp ein øl til ein ven, le av noken som trur dei er deilige, dans masse, vær lenge våken, et masse godt og drikk masse godt, ikkje reis for å ha sex med noken om det er eit gøy nachspiel, få kjeft av ein eldre mann, få kjeft av ei eldre dame som prøver å lære deg korleis du skal oppføre deg.

– Råd 2: ikkje prøv å komme i nevekamp, det er kjedelig for alle involverte 😞

A video posted by Kjartan Lauritzen (@kjartanlauritzen) onForrige Fredagsfjas: dePresno ✨