nytt
relaterte saker
OsloGirls: Trekantdrama, parknach og suksess
Party like a rockstar!
Linnéa Myhre linnea@730.no 24. sep 2010 kl. 16.53FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
 
Det kjennes ut som om det er flere uker siden vi så feelgood-introen sist. Isabelle som slenger seg mot døren. Marie Amanda som omfavner statuemannen foran VG-bygget. Men jeg skjønner ikke helt denne episoden.

Oslogirls episode 7: VG Nett
 
Marie Amanda og Nathalie spaserer hjem fra fest gjennom Frognerparken. Alkis-Nathalie har brukket tommelen og fått en svart gips - matchende den svarte neglelakken. Rusen er i ferd med å gå over, og det merkes - ettersom de igjen snakker som de ikke kjenner hverandre. MA lurer på hva som skjedde mellom Astrid og partysvensken til Nathalie. Nathalie ler oppgitt. Astrid er ingen trussel, tro henne. (Astrid ligner jo på Karius, LOL.)

(VG NETT)

Nathalie lurer på hva MA har drevet med i kveld, enda de hang sammen hele kvelden. MA har ikke gjort noe. Men Nathalie SÅ at hun hang sammen med Lasse. Hun forteller at det hadde gjort henne ganske sur. MA vet ikke. Eller. Nei, hun vet ikke. Hihi.

Plutselig blir de drita. Midt i Frognerparken. MA er sikkert bare ruset på livet. De snurrer rundt og rundt og skråler. Alle statuene ser rart på dem. Og jeg beklager for at jeg trodde Nathalie skulle dø i denne episoden, men det ser ut til at hun var bare svimmel og måtte legge seg nedpå litt. De blir enige om at har det kjempegøy. Jeg er enig. Skulle ønske jeg var der.

(VG NETT)

Flashback fra kvelden på Blå. Masse trance og heftige klippscener. Festlige Sebastian er til og med der. Samt Astrid og Isabelle. Astrid flørter med partysvensken, og Nathalie er ikke sur assa. Hun bare står der skriker til Astrid. Ikke sur. Karius-Astrid er tross alt ingen trussel. Anine krangler med en med hatt.
 
Partysvensken koser seg mens Astrid klatrer på leggen hans. Nathalie er ikke sur. MA viser fingeren. Farvel. Drøyt.no

Tilbake i Frognerparken. Jentene har tatt av seg skoene. Fortrolig samtale.
 
- Tenk alt jeg har har fått til det siste året, tenker Nathalie høyt. Samme med MA. - Alt vi har fått til er helt sykt 'a. (Har noen av dem jobb egentlig?) - Se for deg oss om 10 år 'a. Fy faen.

(VG NETT)

- Vi går og shopper 'a. Spiser, shopper og bare koser oss.
 
Marie Amanda etterlyser søvn. Nei nei, LOL, ingen søvn. - Party like a rockstar, sier de og vandrer lykkelige inn i soloppgangen. Lurer på hvem partysvensken ble med hjem.
 
 
 
Episode 6: Techno og sjampis
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?