nytt
Sophie Elise fikk sjokk da hun så sine nye pupper
Føler seg som en alien.
 14. jan 2019 kl. 16.28FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

I DAG TOK SOPHIE ELISE FØRSTE TITT PÅ SINE NYE TITTS <3 (SOPHIEELISE.BLOGG.NO)

Denne helgen tok Sophie Elise Isachsen farvel med silikonpuppene hun opererte inn på 18-årsdagen.

Toppbloggeren, forfatteren, artisten og TV-personligheten var forberedt på at det ville være en stor forandring å gå fra fulle mugger til sin naturlige A-cup, men ble likevel sjokkert da hun i dag så resultatet for første gang. 

Sist Sophie Elise hadde en silikon-fri kropp var tross alt da hun var 17 år. 

– I dag skulle jeg for første gang se puppene mine uten bandasje. Jeg hadde forberedt meg på det verste - jeg så for meg sprengte ballonger, søppelposer, bestemorpupper, alt jeg kunne komme på. Men ingenting kom i nærheten av realiteten og hvor ille puppene mine faktisk ser ut!, skriver hun på bloggen.

– Det er umulig å beskrive hvor sjokkert jeg ble da bandasjen omsider kom av. Jeg er helt flat, det går nesten innover ved brystpartiet mitt. Niplene går innover, men det er jeg egentlig ganske glad for haha. Jeg har alltid hatt relativt små brystvorter og det er de fortsatt. Det ble faktisk litt hardt psykisk og jeg måtte gråte litt på badet. Faktisk ble jeg ordentlig kvalm og svimmel, og kunne ikke tro at det var min egen kropp jeg ble møtt av i speilbildet. Det første jeg tenkte var at jeg så ut som en alien, og alt ble så ekte plutselig. Dere vet, puppene til rare aliens i sci-fi filmer. Sånn ser jeg ut, haha. 

Fortsetter nedenfor


Likevel angrer ikke Harstad-gründeren på valget om å fjerne silikoninnleggene, og beskriver sin nye kropp som «fab» på Instagram.

Egentlig handler det jo om hvordan man føler seg, og der har Sophie Elise (24) det mye bedre enn Sophie Elise (17), skal vi tro henne selv. 

– 
Veldig uvant, litt skummelt og litt fab. Og rart å tenke på at jeg hatet denne kroppen over alt på jord for noen år siden, men nå har gått frivillig tilbake. 

<3


FLOTT FØR, FLOTT NÅ (SOPHIEELISE.BLOGG.NO)

Klar for enda mer Sophie Elise i monitor? Snart kommer sesong 2 av TV 2-serien Sophie Elises verden

Se også 730-spalten «Best og verst fra blogg-Norge»
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?