nytt
Coming to America får oppfølger - som høres gøyal ut
HEIDI@730.NO 13. jan 2019 kl. 07.27FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

AKEEM KOMMER TIL AMERIKA PÅ JAKT ETTER DRØMMEDAMA, MED ARSENIO HALL SOM SEMMI (PARAMOUNT)

Etter flere år med løse planer, ble det i 2017 bekreftet at Coming to America skulle få en fortsettelse. Det var dog usikkert om Eddie Murphy skulle gjenta rollen som afrikanske Prins Akeem, men nå bekrefter Paramount at veteranen vender tilbake i oppfølgeren - 31 år etter originalen.

Prinsen har for lengst blitt kongen av det fiktive landet Wakanda Zamunda, og må venne tilbake til USA for å lete etter sønnen sin. Det bør kunne bli en gøyal tur.

Den første filmen er regissert av John Landis (The Blues Brothers, Rollebytte, Michael Jacksons «Thriller»), mens den nye blir via Craig Brewer (Hustle & Flow, Empire).

Coming to America-forfatterne Barry Blaustein og David Sheffield skrev et forslag til oppfølgeren, som Kenya Barris har skrevet om. Sannsynligvis smart, da Kenya er skaperen av sitcom-suksessen Black-ish og forfatteren av komedien Girls Trip.

Utenom Eddie Murphy, er det forventet at de originale skuespillerne Arsenio Hall, Garcelle Beauvais, James Earl Jones, John Amos og Shari Headley vender tilbake - samt at vi vil få se yngre stjerner. 

Premieredatoen til Coming to America 2, som trolig får en annen tittel (Going Back to America?), er ennå ikke satt.Se traileren til 1988-klassikeren ovenfor.

Se litt av den kjente scenen fra det kongelige morgenstellet til Prins Akeem nedenfor. 
 
(Snuskhummer-fakta: Den ene baderen er Michele Watley, som senere fikk en lang karriere som voksenfilmstjernen Midori. Musikknerd-fakta: Michele alias Midori er søsteren til Grammy-artisten Jody Watley.)  


Netflix viste ikke monstrene i Bird Box - men nå har bildene av dem lekket: Se her
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?