nytt
Macaulay Culkin er Home Alone igjen - nå via Google
Kevin McCallister som 38-åring.
HEIDI@730.NO 19. des 2018 kl. 21.06FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

GOD JUL (GOOGLE)

Det er snart 30 år siden Macaulay Culkin ble nominert for Golden Globe for beste skuespill i Home Alone - fortsatt hans mest kjente film. Vi fikk igjen se ham som Kevin McCallister i Home Alone 2: Lost in New York, men karakteren har fått hvile siden den gang. Nå har Google dog lokket den ensomme pjokken tilbake i en reklamesnutt for sin mobilassistant Google Assistant, som de introduserte i 2016.

Se Kevin ta en ny runde i McCallister-huset her:

Fortsetter nedenfor.
 


Til neste år er Macaulay Culkin aktuell i Changeland med og av Seth Green, om to gamle venner som finner meningen med livet i Thailand. Filmen er laget av selskapet A24, hvis prosjekter har fått 24 Oscar-nominasjoner på 6 år. I 2018 disket de opp med kanskje årets beste horror; Hereditary.

Ønskereprise (vårt ønske): Her forteller Macaulay til Ellen DeGeneres at han holder seg innendørs hver jul - fordi da er det «Macaulay-sesong». Han svarer dessuten nei når folk ber ham gjøre Home Alone-trynet:Lillebroren til Macaulay, Kieran Culkin, også kjent fra Home Alone-filmene, spiller avskyelig sønn i årets beste nye HBO-serie.
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?