nytt
Gikk opp 20 kilo for ny filmrolle
Traileren oser et par Oscar-priser.
HEIDI@730.NO 10. nov 2018 kl. 01.10FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

CHRISTIAN BALE I VICE OG THROWBACK TIL AMERICAN PSYCHO (SF FILM/PLAN B/ANNAPURNA)

Christian Bale går helt inn i rollene sine, også fysisk. Og han går gjerne ned i vekt. I forkant av thrilleren The Machinist, slanket skuespilleren seg nesten 30 kilo, ned til 55 på vekten. For så å gå opp 15 kilo i muskler året etter da han ble Batman. I hans nye film legger han på seg igjen, men denne gangen er han mindre stram i kjøttet.

44-åringen har hovedrollen som Dick Cheney; forretningsmannen og byråkraten som lowkey ble en av verdens mektigste menn som visepresidenten til George W. Bush. Et gig hvis ringvirkninger fortsetter å ha innflytelse på verdenen den dag i dag.

Dick og Christian har ikke mye fysisk til felles, men det hjalp da sistnevnte gikk opp 20 kilo for rollen. Samt fikk på ekstra vekt og ganske så nytt ansikt via sminke.

Fortsetter nedenfor.


DICK CHENEY IRL OG DICK CHENEY VIA CHRISTIAN BALE (FACEBOOK, SF FILM/PLAN B/ANNAPURNA)

Den biografiske dramakomedien, som har fått navnet VICE , er skrevet og regissert av Adam McKay (Anchorman, Step Brothers).

Sam Rockwell (suverene Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) spiller Bush (tilsynelatende rågodt), mens Steve Carell (The Office) har rollen som forsvarsminister Donald Rumsfeld, hehe.

Apropos artig: I traileren, som oser et par Oscar-priser, snakker Christian Bale igjen som Batman:Filmen har premiere i USA 25. desember, og har foreløpig planlagt kinostart i Norge i februar.
 
PS: Aksel Hennie gikk ned 16 kilo for sin nye film: Se drøye bilder 
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?