nytt
Første trailer til nye True Detective lover godt
Heftig fra HBO.
HEIDI@730.NO 03. nov 2018 kl. 22.36FacebookTwitterTips en vennSkriv ut


Vi har allerede blitt velsignet med en teaser for nye True Detective. Nå er den første traileren her - og skuffer gjør den ei.

Sesong 3 av krimserien har Oscar-vinneren Mahershala Ali i rollen som detektiv Wayne Hays, som plages av et gammelt mysterie i Ozarks-traktene i Arkansas. Dette fortelles gjennom tre tidsperioder.

– Hjernen min består av en haug av manglende deler, reflekterer detektiven i smakesnutten nedenfor.

– Ting jeg har sett, ting jeg har visst, vil ikke gjøre noe annet enn å skade. Denne saken er alt jeg kan tenke på. Ingen andre kommer til å kjenne til den virkelige historien.

Etter sesong 2-nedturen bør HBO og serieskaper til Nic Pizzolatto levere. Denne gangen via regissør Jeremy Saulnier (Blue Ruin, Green Room, Hold the Dark).

Heldigvis lover den vakre, ubehagelige traileren godt. Gitt at dette ikke blir så ambisiøst at sesongen mister fokus. Premieren finner sted i januar.Artig fakta 1: Oakland-mannen Mahershala Ali er den første muslimske skuespilleren til å vinne Oscar. Han vant for 2016-filmen Moonlight.

Artig fakta 2: Før han satset på skuespill, var han rapper under navnet Prince Ali fra kollektivet Hieroglyphics. Han debuterte med albumet Curb Side Service i 2007.

Apropos Ozarks-traktene: Netflix gir grønt lys til sesong 3 av Ozark 

Se også: Game of Thrones' skuespillere svarer Game of Thrones-tweeten til Trump
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?