nytt
Netflix gir grønt lys til sesong 3
Den freidige forretningsvirksomheten i fjelltraktene fortsetter.
 15. okt 2018 kl. 10.45FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

Netflix gir grønt lys til Ozark sesong 3, kun noen uker etter at de slapp sesong 2. Premieredatoen er ennå ikke satt, men den nye runden skal være klar i 2019.

Serien, som har (imponerende) 8.4 av 10 stjerner hos IMDb, følger hvitvaskingsekspert og finansrådgiver Marty Byrde og kona/partneren Wendy som flytter fra Chicago til fjellområdet Ozarks i Missouri. Noe som ikke skjer helt frivillig, men som følge av en pengeklinsj med et meksikansk narkotikakartell. 

Utenom å ha hovedrollen, er Jason Bateman også produsent og ofte regissør av serien. Så langt har Arrested Development- og Horrible Bosses-stjernen regissert seks episoder. 
 
Wendy spilles av Laura Linney, som har blitt nominert til Oscar tre ganger (for You Can Count On MeKinsey og The Savages). 24-åringen Julia Garner (The AmericansMartha Marcy May Marlene) spiller tenåringen Ruth, fra en lokal kriminell familie.  
 
Fortsetter nedenfor. 
 
JULIA GARNER SOM RUTH I OZARK (NETFLIX)

Artig fakta: Til tross for at serien finner sted i Ozarks-området, er mesteparten filmet i Atlanta. (Ettersom det koster mindre å filme i Georgia enn Missouri.)

Flere av de positive anmelderne av sesong 1, som hadde premiere i fjor sommer, sammenlignet Ozark med Breaking Bad - til tross for at serien stort sett ble hyllet for å være original og innovativ. Sesong 2 har ikke fått like god mottakelse som den første runden. Men altså bra nok til at vi får sesong 3.

Hvis du ennå ikke har sett Ozark; her er traileren for sesong 1:
 
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?