nytt
Filmen om Elton John ser fet ut?
Her er første titt.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  01. okt 2018 kl. 12.19FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
IKKE SKILT VED FØDSELEN, MEN... (PARAMOUNT)

I månedsskiftet oktober/november kommer endelig Bohemian Rhapsody, den storslåtte filmen om Freddie Mercurys eventyrlige liv og tragiske død. Men heldigvis lages det også rockemusikaler om levende legender fra Storbritannia. 

Neste år kommer Rocketman, en «fantasy-musikal» om Elton John. Rocketman skal ha noen grep som skiller den fra vanlige «biopics», noe du skimte se i den ferske teaser-traileren nedenfor. 

Rocketman regisseres av Dexter Fletcher, mannen som steppet inn for å ferdigstille nettopp Bohemian Rhapsody etter at den opprinnelige regissøren fikk fyken

I hovedrollen som evigunge Elton (71) finner vi den relativt ukjente waliseren Taron Egerton (28), mest kjent fra Kingsman-filmene og den britiske dramaserien The Smoke.

Fun fact: Neste år har Taron Egerton også stemmen til selveste Mummitrollet i den engelskspråklige versjonen av animasjonsserien <3


Men tilbake til Rocketman – i dag kom teaser-traileren til den kommende filmen om Elton John. Taron Egerton er kanskje ikke forbløffende lik originalen, men det glemmer man sannsynligvis fort. 

Ser ikke så halvdumt ut? Se teaseren her: Se også: Den store Emmy-vinneren fortjener alle prisene
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?