nytt
Se Kanye West gjeste Saturday Night Live med Kid Cudi, Lil Pump og 070 Shake
Bonus: Se Matt Damon som Trump-favoritten Brett Kavanaugh 😂
 29. sep 2018 kl. 20.08FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

(NBC)
 
Siden mars i år har G.O.O.D. Music gitt ut album fra Valee, 070 Shake, Desiigner, Pusha T, Kanye West, Kids See Ghosts og Teyana Taylor. Samtidig som Kanye har jobbet non-stop med disse slippene, har trebarnsfaren også hatt hendene fulle med piller og personlige demoner.

41-åringen burde kanskje tatt resten av 2018 fri. Men i stedet slapp han nylig «I Love It» med Lil Pump, som har blitt en av Yes største hits. (Topp 10 i 16 land, andreplass på VG-lista.)

Som om det ikke er nok; han skal i helgen slippe sitt niende album Yandhi. Breialt rett etter at Lil Wayne endelig fikk ut sitt høyt antisiperte Tha Carter V(La «antisipere» være et norsk ord.

Kanye skriver at han vet at dette betyr andreplass for ham selv, men at Weezy er broren hans og alt er alle tiders.Her er Ye og Weezy i bryllupet til 2 Chainz i forrige måned:


Forøvrig ser det ut som han ikke lenger heter Kanye West, men kun YE. Ifølge hans tweet fra lørdag ettermiddag. Yandhi skal være en slags oppfølger til Yeezus, med lignende omslag. Usnaut nok går Kanye altså fra Jesus til Gandhi.

Utenom albumslipp gjestet Ye premieren til Saturday Night Live sesong 43. (Ja, sesong 43.)

Kveldens vert var Adam Driver, aktuell med Amazon-komedien The Man Who Killed Don Quixote, skrevet og regissert av Terry Gilliam, og Spike Lee-komedien BlacKkKlansman, basert på en sann historie.

Etter flere SNL-sketsjer på vanlig SNL-nivå (typ TV-en bare på i bakgrunnen), fikk vi «I Love It» live med Kanye og 17 år gamle Lil Pump. Tenåringen var utkledd som en Fiji Water-flaske mens Ye var en Perrier-flaske. Kult eller cringe? Pump ser ut til å ha det sånn passe skøy, mens 23 år eldre Ye humrer og koser seg gløgg:


Etterpå tok han med den yppige, ukvapsete G.O.O.D. Music-prinsessen Teyana Taylor. Sammen fremfører de Kanye-produserte «We Got Love» som ikke kom med på hennes album K.T.S.E. Det beste ved hele seanser er når Kanye glemmer teksten. Live TV:


Siste musikkinnslag var «Ghost Town» fra ye med en kvikk Kid Cudi og 21-åringen 070 Shake, som ble signert til G.O.O.D. Music i 2016. Mike Dean produserte låten med Ye og spiller gitar på scenen, med Ty Dolla $ign på bass, mens sjefen sjøl rocker sin kjære Trump-cap:


Pussig nok tok Ye altså ingen låter fra Yandhi, som altså skulle komme lørdag, men som ikke ble nevnt.

Bonus: Matt Damon åpnet showet som dommer og eks-partyprins Brett Kavanaugh. Hvis du så den historiske høringen, så er dette ganske artig:Bonus 2 er best - og ikke fra SNL:


Se også: Ariana Grande trakk seg fra kveldens Saturday Night Live
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?