nytt
Jonah Hill debuterer som regissør - og alle elsker filmen
Denne nye traileren lover godt.
 26. sep 2018 kl. 03.32FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

REGIDEBUTANTEN JONAH HILL (WAYPOINT/A24)

Jonah Hill har alltid vært fet. (Ingen intensjon om ordspill.) Fra Superbad (med Emma Stone) i 2007 til den nye serien Maniac (med Emma Stone). Ja, og ikke minst i rollen som seg selv i sjuke (og til tross for suksess; sjukt undervurderte) This is the End. Med flere gode verk i etterkant.

Nå debuterer Jonah som regissør via Mid90s, hvor artigper også er manusforfatter. Selv om filmen har humor, er dette et seriøst drama om en tenåring som forsøker å sjonglere livet mellom et trøblete hjem og kompiser han treffer på en skatesjappe i LA.

Det ser ut som den ferske, 34 år gamle regissøren har truffet spikeren på hodet. Ifølge Rotten Tomatoes har filmen i skrivende stund 90 prosent positive anmeldelser.

View this post on Instagram

📸 @atibaphoto

A post shared by opsupersayan (@olanprenatt) on


De fleste kritikerne mener at Jonah har klart å lage et sjarmerende, litt trist, energisk drama som er nostalgisk, men autentisk, med sjel og hjerte. Gjengen foran kamera hylles også. Skuespillet føles ikke som skuespill.

Den 13 år gamle skateboarderen Sunny Suljic har hovedrollen, mens 21-åringen Lucas Hedges (Moonrise Kingdom, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) spiller storebroren.

KIDS 2018 (WAYPOINT/A24)
 
(Artig fakta: Faren til Lucas debuterte som manusforfatter i 1993 via Lasse Hallströms What's Eating Gilbert Grape med Johnny Depp, Leonardo DiCaprio og Juliette Lewis.) 

Jonah har også med skater/modell/it-gutt Olan Prenatt i rollen som karakteren Fuckshit.

Premiere i oktober. Se den nye traileren til Mid90s her:


Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?