nytt
Ikke se denne traileren hvis du er skvetten
Gru deg til Halloween.
HEIDI@730.NO 22. sep 2018 kl. 00.20FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

DAGEN FØR ALLEHELGENDSDAG FRA HELVETE (UNITED INTERNATIONAL PICTURES/UNIVERSAL PICTURES)

40 år etter at John Carpenter skremte halve kloden med Halloween, er det duket for en ny film i slasher-serien. Med den samme personen i hovedrollen som i 1978. (Særdeles sjelden kost.) Nærmere bestemt Jamie Lee Curtis.
 
Denne gangen blir det en direkte oppfølger til klassikeren, hvor karakteren til Jamie; den eneste som overlevde Michael Myers' herjing, nå er en bestemor...  
 
Med våpen på lur og den maskerte massemorderen friskt i minne. 

MICHAEL MYERS ER TILBAKE 40 ÅR ETTER AT HAN VAR KILLING IT I DEBUTEN (UIP) 
 
Ubeleilig nok skal det stumme psykopaten nå overføres fra fengsel til en psykiatrisk anstalt. Noe som ikke ser ut til å gå som det skal - jamfør traileren nedenfor. 
 
Snedig nok starter snutten som et tradisjonelt krim-TV-program, som minner oss om den grusomme historien. VM i skummelt er det ei, men du kommer til å skvette.  
 
I motsetning til majoriteten av de 11 filmene, ser Halloween ut til å få tommelen opp fra de fleste anmelderne. I alle fall etter førpremieren hos Toronto International Film Festival. Slasheren har nå 83 prosent positive anmeldelser, ifølge Rotten Tomatoes.

JAMIE LEE CURTIS TILBAKE SOM LAURIE STRODE (UIP)
 
– Filmen fungerer stort sett fordi den er så fundamental - og også morsom: Michael snakker fortsatt aldri; masken og hans trege, dødelige, veloverveide gange sier alt som trenger å bli sagt, skriver Entertainment Weekly

– John Carpenter bør være fornøyd, og det samme med skrekkfilmentusiaster. For én gangs skyld har dette blitt en film som deres mindre nerdete kjærester bør sette pris på, mener artigper hos The Hollywood Reporter, som anbefaler gyseren.
 
Det er på sin plass at regissøren av originalen blir tilfreds; i den nye filmen er 70 år gamle John Carpenter produsent, kreativ konsulent og komponist. 

BESTEMOR MED GUNNER (UIP) 

Den nye regissøren er David Gordon Green; best kjent for humor som Pineapple Express og HBO-serien Eastbound & Down. Utenom veteranen Jamie Lee Curtis, spilles datteren av Judy Greer (It's Always Sunny In Philadelphia, Californication), mens 70-åringen Nick Castle, som var Michael Myers i 1978, gjentar rollen som morderen i noen av scenene.

Premieren på Alleehelgensaften Halloween er selvfølgelig lagt til slutten av oktober.

Se den nye traileren her:Nye The Conjuring: YouTube stanser reklame for skrekkfilm 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?