nytt
Se hvem som gjester videoen til The Chainsmokers
Tar en 180.
IDA HELENE post@730.no 22. aug 2018 kl. 17.47FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

CAMILA BLIR TIL RILEY FOR THE CHAINSMOKERS (DISRUPTOR/COLUMBIA/SONY)

The Chainsmokers teamer igjen opp med sin favoritt Emily Warren på «Side Effects», men i videoen stjeler Camila Mendes showet.

Den 24 år gamle brasiliansk-amerikanske skuespilleren er best kjent som bortskjemte Veronica Lodge i The CW-flaggskipet Riverdale:Men her spiller hun hotellresepsjonisten Riley, som har rebelske sider. Jamfør sin over snitt lit nattevakt i musikkvideoen. 

Regissøren er den fremadstormende nykommeren Matthew Dillon Cohen, mens singelen er co-produsert av danske Sylvester Sivertsen. (Rått navn.)

Dansepopstjernene The Chainsmokers har ikke fått noen hits på Billboard Hot 100 så langt i år, men de har i det minste gjort flere forsøk. «Side Effects» er duoens femte singel i 2018, etter «Sick Boy», «You Owe Me», «Everybody Hates Me» og «Somebody».

Camila ble nettopp ferdig med innspillingen av komedien The Stand-In med Noah Centineo (The Fosters) og Jared Bankens (Venom), om en gutt som finner opp en app hvor man kan booke ham som stand-in kjæreste/date til alle anledninger. Smart!
 
Sjekk ut Camila ta en 180 fra sin Riverdale-rolle via The Chainsmokers:


Se også: Det beste og verste fra Riverdale (vi har mye på hjertet) 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?