nytt
Johnny Depps film om drapene på Biggie og 2Pac stanses en måned før premieren
CHIOMA@730.NO 07. aug 2018 kl. 00.37FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

JOHNNY DEPP OG DRAPENE PÅ BIGGIE OG PAC (GLOBAL ROAD)

Nøyaktig fire uker før premieren har City of Lies med Johnny Depp brått blitt stanset på ubestemt tid. Ifølge EW er det - foreløpig - ikke oppgitt noen årsak.

Den brå avlysningen kommer i kjølvannet av et søksmål fra filmens location manager Rocky Brooks, som hevder at Johnny slo ham utenfor Barclay Hotel i Los Angeles under innspillingen. Rocky er en Hollywood-veteran som har jobbet med 35 filmer og serier. 
 
Johnny har også vært i offentlig juridisk klammeri med sin tidligere business manager, advokater og to livvakter.  

Ekskona Amber Heard, som er aktuell i Aquaman, saksøkte ham for vold og trakassering, men trakk etterhvert søksmålet og anklagene etter å ha kommet til enighet med Pirates of the Caribbean-stjernen. 
 
Voldsanklagene gjør at J. K. Rowling blir kritisert for å ha castet skuespilleren i Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Harry Potter-spin-off-filmen er oppfølgeren til eventyr-blockbusteren Fantastic Beasts and Where to Find Them fra 2016hvor Johnny debuterte som den dystre trollmannen Gellert Grindelwald.

I City of Lies spiller 55-åringen den virkelige LAPD-detektiven Russell Poole, som drev kontroversiell etterforskning av drapet på The Notorious B.I.G. og koblingen til drapet på 2Pac. Med protester fra LAPD. De opprinnelige vennene Biggie og Pac døde da de var henholdsvis 24 og 25.

Filmen, som pussig nok ikke skulle settes opp på kino i Norge, er basert på boken LAbyrinth til journalisten Randall Sullivan. Karakteren basert på Randall spilles av Forest Whitaker, mens Brad Furman (The Lincoln Lawyer, The Infiltrator) har regi.

Fingre krysset for at den i det minste kommer på video.

Se traileren til City of Lies her

 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?