nytt
Er Kim Kardashians motsvar homofobisk?
Svarer på «kritikk» fra supermodell.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no  02. aug 2018 kl. 15.22FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
KROPP ER TOPP? (INSTAGRAM)

Det er ikke bare i lille Norge det blir høy temperatur når debatten om naturlige vs. kosmetisk opererte kropper blusser opp.

Kardashian-familien har med sine uttalige «forbedringer» bidratt til å normalisere det unødvendige, noe de daglig må stå til ansvar for. Men operert fra topp til tå eller ei; tanker som «jeg synes ikke kroppen til x er noe fin å se på» er ting man godt kan holde for seg selv :)

Supermodell og skuespiller Tyson Beckford tenkte tilsynelatende at hans mening om kroppen til Kim Kardashian var viktig, og skrev to kommentar under et Instagram-bilde av henne.

– Sorry, personlig så liker jeg det ikke, skriver 47-åringen.

– Hun er ikke ekte, kirurgen fucket opp den høyre hoften hennes 🤢, sier han videre, og avslutter med en grønn emoji som symboliserer kvalme.

Kommentarene ble spredd på nettet, noe Kimberly fikk med seg og svarte på.

– Sis vi vet alle hvorfor du ikke liker det ☕🐸💅, skriver 37-åringen, og antyder at det «alle» vet er at Tyson ikke er interessert i Kim fordi han er homofil.


Innafor?

De fleste toppkommentarene under innlegget applauderer svaret til Kim, og mener at hun kom med et godt motsvar til en unødvendig kommentar fra modellen.

Andre mener Kim går for langt når hun indirekte sier at Tyson ikke er interessert fordi han er skeiv, og at hun bruker homofili på en nedsettende måte.Tyson synes ikke noe om kommentaren til Kim, og svarer torsdag ved å poste et toppløst bilde av seg selv, tatt av en blond kvinne (se refleksjonen i vinduet).

Der skriver Beckford at han trener 5-6 ganger i uken, og at han forsvarer de som ikke kan forsvare seg selv.

Videre sier han at han støtter LHBT-saken, selv om han ikke er homofil selv. Til slutt slenger han på de passende hashtaggene #blackexcellence #tysonbeckford #lgbt ✊🏾#superhero og #realsuperhero.


Hvem har rett, Kim eller Tyson?

Eller kanskje ingen av dem? Stem nedenfor.


Se også: Vic Mensa truer 6ix9ine med grisebank
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?