nytt
Sacha Baron Cohen tilbake med ny serie på norsk TV
Se hans nye karakter lure konservative våpenforkjempere rett i fella.
HEIDI@730.NO 16. jul 2018 kl. 01.28FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

ERRAN ER EN AV SASHAS NYE KARAKTERER (SHOWTIME/HBO NORDIC)

Sacha Baron Cohen alias Ali G, Borat, Brüno og diktatoren Admiral General Aladeen er tilbake med en ny serie: Who Is America?

Her spiller briten flere nye karakterer: Blant andre Billy Wayne Ruddick Jr., PhD; en høyrevridd konspirasjonsfanatiker som serverer sannheten via Twitter og TRUTHBRARY.org. Karakteren har altså sin egen blogg og Twitter-profil: 


SASHA ALIAS RICKY OG HÅNDEN TIL DEN VIRKELIGE BERNIE SANDERS (SHOWTIME/HBO NORDIC) 

Degeocello er en liberal aktivist som skal ønsker å helbrede splittelsen i USA, mens Rick Sherman er en fengselsfugl som har blitt kunstner og ønsker seg en management. Rick mener han har sonet i «omtrent 21 år»
 
I den nye smaksnutten nedenfor, får du hilse på Erran Morad; en israelsk anti-terrorekspert (og en slags bad vibe-Borat). Erran mener barn bør få bære våpen på skolen fra 3-årsalderen.  

Se utdrag fra den første episoden, hvor Oscar-nominerte Sacha får praten til å sitte løst hos amerikanske politikere, rådgivere og våpenforkjempere.

Det hele er litt mye, men skøy. Men egentlig mest skremmende pute-TV. Selv om essensen, som han her lokker ut av høyrevridde ved å late som han er på deres side, allerede har blitt ekstra godt kjent i kjølvannet av president Trump. Det var forøvrig litt mer artig da Sasha ikke var så kjent at han måtte sminkes helt ugjenkjennelig. (Pussig at folk som ser ham ansikt til ansikt ikke ser at det er sminke.)

Who Is America? har syv episoder med opptak gjort i løpet av det siste året. Første er ute nå via amerikanske Showtime og HBO Nordic i Norge. (Showtime Scandinavia stengte i 2015 etter 9 år.) 
 
Se utdrag fra den første episoden nedenfor.
 
– De forsøkte å stoppe fire år gamle barn i å ha tilgang til våpen. Hvor er logikken? 


Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?