nytt
Nei til The X-Files, ja til UFO-film: Se første trailer
Heftig handling?
HEIDI@730.NO 14. jul 2018 kl. 02.27FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

GILLIAN SOM SCULLY PÅ SETTET TIL THE X-FILES, SOM HUN NÅ FORLATER (FOX)

Sesong 11 av The X-Files avsluttet i mars, så «I Want to Believe»-ers sliter med abstinenser. Leit nok er serien med agentene Fox Mulder og Dana Scully i limbo etter at legenden Gillian Anderson takket for seg tidligere i år. Hvis sesong 12 skal skje, kan det bety Mulder alene uten Scully. 
 
(Hva med å lage The X-Files: The Beginning med Mulder og Scully som tenåringer, med nye skuespillere? Stranger Things møter The Goonies? Neida.)  
 
Men en forhåpentligvis god trøst: Gillian er tilbake med en historie om et uforklarlig fenomen. Den London-baserte Chicago-kvinnen spiller i en UFO-film - snedig nok døpt UFO - sammen med Ella Purnell (serien Sweetbitter) og Alex Shar (Better Start Running).
  
Se traileren nedenfor.
 
LITT MER MATTELÆRER-LOOK PÅ SCULLY I UFO (SONY PICTURES)
 
Sistnevnte spiller Derek; en begavet college-student som sliter med traumer fra barndommen da han så UFO. Han mener mystiske observasjoner gjort ved flere flyplasser i USA er UFO-er, og får hjelp av sin matteprofessor (The X-Files-mor) til å bevise det. Med FBI i hælene.

Filmen, regissert og skrevet av Ryan Eslinger, kommer på video i september. Se traileren nedenfor. Festlig fakta: Det er ufologer som mener at verdens største UFO-avtrykk er en stor ringformet forsenkning vest på øya Bømlo i Hordaland. Funnet ble gjort i 1976, kort tid etter flere rapporter om en lysende gjenstad som gikk over himmelen omtrent samme sted. Omkretsen er ca. 63 meter og jorden var presset ned ca. 7 cm i et 40 cm bredt spor. (Dette burde bli en norsk film.)
 
Se også: Nå kommer det TO filmer om grotteguttene i Thailand: Men det ser ikke ut som de blir like #foråsidetsånn
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?