nytt
Urban blir større og bedre i Oslo
– Sneakersavdelingen er fantastisk.
 05. mai 2018 kl. 09.34FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

SI HEI TIL DEN NYE SJAPPA (URBAN)

[annonse]

Denne saken er skrevet i samarbeid med Urban og motenettstedet Melk & Honning

Hipp hurra, i dag åpner norske Urban en større og bedre butikk i Bogstadveien! Dette feirer kleskjeden med fest og shopping i sitt kliss nye lokale.

Urban har allerede fire butikker i Oslo sentrum, og har i mange år holdt til i midten av Bogstadveien. Men nå var det på tide med fornyelse og større plass. I stedet for å pusse opp det gamle lokalet, valgte Urban å finne et helt nytt butikklokale tvers over gaten, som er betraktelig større enn det forrige.

– Med en større butikk får vi muligheten til å tilby et større vareutvalg til kundene. I tillegg er vårt nye butikkonsept bedre tilrettelagt for fremtidens butikkhandel slik at vi lettere kan implementere ny teknologi for å skape en bedre handleopplevelse for kunden, sier Andreas Gallefoss ved Urban.

Urban-sjefen har i tillegg gode nyheter til sneakers-entuasiaster.

– Butikken vil få en fantastisk sneakersavdeling, som blir veldig viktig for butikken. Bogstadveien har alltid vært en av Urban-butikkene med høyest andel sko, noe som vi ønsker å forsterke ytterligere.


SNEAKERS-HIMMELEN (URBAN)

Lørdag arrangeres Holmenkollstafetten, men det er altså ikke den eneste begivenheten du kan få med deg i Oslo sentrum i dag.

– Vi skal lage litt ekstra trøkk i butikken på åpningsdagen. Med DJ og forfriskninger. Så her er det mange gode grunner til å ta turen innom, avslutter Gallefoss.

Sees i Bogstadveien!


SPORTY SOMMER (URBAN)
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?