nytt
Første musikkvideo fra Finn Wolfhard (15) fra Stranger Things
Hele gjengen er hella musikalske.
ÅSE-LINN HOLLEVIK 08. mar 2018 kl. 13.33FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

FOR EN GJENG (PEOPLE) 

Det er ikke måte på hva gjengen i serien Stranger Things får til. Ikke bare er de talentfulle skuespillere, men også over gjennomsnittlig rå musikere. 

15 år unge Finn Wolfhard (alias Mike Wheeler i serien) er vokalist og gitarist i bandet Calpurnia.

Bandet har tidligere covret låter som Wanted You av Twin Peaks: Nå slipper bandet sin offisielle debutsingel «City Boy» – se den ferske musikkvideoen nedenfor.Calpurnia beskriver prosjektet på en fin måte under videoen. 

– Denne musikken er egentlig bare et resultat av en vennegjeng som elsker musikk, og som har samlet seg for å skape noe, skriver bandet. 

Men det er ikke bare Finn Wolfhard som har musikalsk talent blant tenåringene i serien.

Gaten Matarazzo alias Dustin Henderson i Stranger Things startet faktisk karrieren sin på Broadway. Tilbake i 2011 var godgutten med i musikalen Les Misérables, men i dag har 15-åringen slått seg sammen med bandet Work In Progress.

Her covrer søtnosen Red Hot Chili Peppers: Broadway-#tbt:Millie Bobby Brown (14), som spiller Eleven i serien, er per dags dato ikke med i noe band.

Sangstemmen hennes er likevel ikke noe å si på.

Etter å ha sett henne rappe på The Tonight Show og covre ulike kjente sanger på Youtube, krysser vi fingrene for at det blir låtslipp på sangtalentet en gang i fremtiden <3

Spol til 4:15 for å se råtassen lage ekte g-stemning i studio:Nylig rappet den ferske 14-åringen også som Cardi B + gjorde kort cover av Bruno Mars

Et annet musikalsk talent i gjengen er Caleb MchLaughlin alias Lucas i Stranger Things.

16-åringen har tidligere vært med i musikalen The Lion King, og covret Bruno Mars på Emmys sammen med Gaten og Millie.Glad godgjeng:Dette er dog det beste som har skjedd Internett på denne siden av 2000-tallet: Se også: Gaten Matarazzo (11) på Broadway 😭
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?