nytt
Stygt fall for toppløs Kate Upton 😞 Se video
– Jeg stirret døden i ansiktet.
IDA HELENE post@730.no 24. feb 2018 kl. 22.54FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on


Medlidenheten for modeller som klager over hard jobbing er ofte ikke voldsom stor.

Kate Upton er ikke kjent for å være en klagefant, men hun skal få lov å sutre litt over årets shoot med Sports Illustrated.

– Jeg så virkelig visjonen for bildet, med da jeg klatret opp på steinen så jeg ned å tenkte «dette kommer til å ende dårlig», sier 25-åringen om uhellet.

– (Bølgen) så ikke stor ut fra mitt ståsted, men den må ha truffet stenen riktig. Jeg følte at jeg stirret døden i ansiktet, legger hun til pittelitt dramatisk.

Ja, for det gikk bra, selv om hun kunne slått seg solid - i det minste gjort fortsettelsen på shooten vanskelig med bandasje og plaster.  
 
Se snutten med fotograf Yu Tsai på Aruba i Karibien: 

Fortsetter nedenfor.
 


Men Kate klarte seg - og shoot ble det.
 
#foråsidetsånn:Se også: Kate Upton: – Rumpa mi fortjener mer oppmerksomhet (VIDEO)
 
Katherine, som hun egentlig heter, er forlovet med Detroit Tigers-spilleren Justin Verlander. (For dem som ikke er sportsinteresserte; det er et baseballag.) 
 
Modellen har også en karriere som skuespiller. I komedien The Other Woman spiller hun med Cameron Diaz, Nicki Minaj og danske Nikolaj Coster-Waldau, fulgt av den mindre morsomme The Layover(Filmen har imponerende lave 0 % hos Rotten Tomatoes, og skal ha vært med på å gjøre at hun ikke fikk rolle Baywatch-filmen.)
 
Den litt ikoniske blondinen spiller «egentlig» i ferske The Disaster Artist, men hennes scener ble tatt ut av James Franco.

I forrige måned gikk Kate hardt ut med en #metoo mot Guess-grunnlegger Paul Marciano:

Under en undertøy-shoot skal den 66 år gamle motemogulen angivelig ha bedt om et møte, hvor han startet å kjenne på brystene hennes. Han hevdet å kun sjekke om de var ekte, men Kate mener at «han befølte og lekte med dem». I etterkant skal han ha sendt henne slibrige meldinger. 
 
Paul, som giftet seg først med, Miss Tahiti og deretter Miss France, hevder at modellen lyver. Men sannsynligvis til Kates fryd: Denne uken forlot han stillingen sin som sjef for klesmerket mens anklagene etterforskes. 
 
Se også: Slik ble Kate Upton «ordentlig» modell: – Nå liker jentene meg også!
 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?