nytt
5 rågode grunner til å se HBO-serien til The Rock
Baller av stål fra Mark Wahlberg - se trailer.
LYDIA GIESELMANN 26. sep 2016 kl. 23.11FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
NÅR DU IKKE RIKTIG VET HVEM SOM HAR MEST MUSKLER AV BILEN OG EIEREN (HBO NORDIC)

Overalt der Dwayne Johnson (Furious 6, G.I. Joe: Retaliation, Baywatch) tråkker blir det Rock (hehe) and roll og Ballers er intet unntak.

HBO-serien med blant annet Rob Corddry (What Happens in Vegas, Childrens Hospital, Hot Tub Time Machine) i spissen premierte juni 2015 og har allerede fått 2 sesonger på lufta, med 10 episoder på snaue 30 minutt hver. Produsert av blant andre Johnson selv og bamseviskeren Mark Wahlberg (Entourage, Boogie Nights, Boardwalk Empire) er settingen plassert midt i jungelen blant dameglade footballers, pengeglade managere og pensjonerte spillere som prøver å livnære seg.

Med en såpass stor mengde testosteron og kokain i monitor skal du ikke se bort ifra at festlighetene på skjermen får forrige helg til å se harmløs ut - selv om du angrer på at Mystorien din ble litt i lengste laget.Fortsatt ikke overbevist? Her er 5 ekstra grunner til å la HBO
servere deg Ballers:

Punkt 1: Du liker heite karer.

Amerikansk fotball blir gjerne forbundet med det mannlige kjønn og om «The Rock» i tillegg er i hovedrollen dåner gutter fortere enn jenter som ser en toppløs Zac Efron i saktefilm.

Men vent nå litt, la oss ta en nærmere titt på litt av castingen via blant andre London Brown (
Headlock, Change, The Hustle), Antoine Harris (The Breaks, Power, The Mysteries of Laura), Victor Cruz, Hakin Callender (The Detour, Powrs, Love Under New Management), Okieriete Onaodowan (Thanks for Sharing, Hamilton, The Super).
(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)
PAUSE.Punkt 2: Du liker heite damer.

Når fokuset er rettet mot en gjeng søkkrike karer i Miami skulle det bare mangle at festene ikke også inneholdt en og annen toppløs kvinne ingen kan det ekte navnet på.

Foruten dronninger som Stacy Ann Rose (
Hoot, Dolphin Tale, Twilight Angel), Anabelle Acosta (Freelancers, Quantico, Lost and Found En Cuba), Arielle Kebbel (John Tucker Must Die, Band Camp, The Grudge 2) og Letoya Luckett (Killers, Preacher's Kid, Note to Self).Punkt 3: Du drømmer om varmere strøk, men har ikke råd til å reise til Miami - så du logger deg heller inn på HBO Nordic og lar Miami komme til deg.
Punkt 4: Andre liker det de ser. Mens Yahoo TV er frelst av mixen av latter og seriøsitet, sammenligner Philadelphia Inquirer
Ballers med Entourage.

– Som Entourage, har denne en genial casting. I stand til å bøye dramatiske muskler han ikke ofte gis anledning til å bruke, er Johnson et skikkelig trekkplaster, skriver avisen.

Punkt 5: Fordi alle fortjener en sjanse.

Fra 730 gir det strenge klappometeret en 3,33 av 5 klapp, da en solid produksjon og ærlige øyeblikk fylt med sårbarhet veier opp for en og annen klisjé.


Sjekk ut trailer på serien som er bekreftet for en tredje sesong neste sommer.Se også: Stjernespekket Netflix-nyhet
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?