nytt
53 personer i Norge så Arnold Scwarzeneggers zombie-film på kino i forrige uke
Seriøst mageplask.
GISLE G. STOKLAND GISLE@730.NO 08. jul 2015 kl. 13.01FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
ARNOLD SOM WADE, ABIGAIL SOM MAGGIE (LIONSGATE)

Gamle actionstjerner som ønsker en verdig alderdom, roer det ofte ned i håp om anerkjennelse for skuespillertalent. (Hei Clint Eastwood.) Men da Arnold Schwarzenegger i 2013 tok sin første hovedrolle på 10 år, ble det actionkomedien The Last Stand, som floppet på 9. plass på kinolisten i USA.

Veteranen, som fyller 68 denne måneden, er nå tilbake som Terminator på kino, samtidig som han blir følsom i den post-apokalyptiske zombie-filmen Maggie, som han har vært med å produsere.
 
Du kan altså ikke forvente Terminator møter The Walking Dead; filmen fokuserer på forholdet mellom Arnolds karakter og datteren Maggie, spilt av Oscar-nominerte Abigail Breslin (Zombieland, Little Miss Sunshine, The Call). Stemoren spilles av Joely Richardson (Nip/Tuck, The Tudors).
 
Arnold og Abigail har begge fått god kritikk for sitt skuespill, men mange anmeldere mener regissørdebutant Henry Hobson ikke makter å fortelle historien på en engasjerende måte.
 
Til tross for stjernenavnet til Arnold Schwarzenegger, så ble filmen satt opp på få kinoer i USA og Canada, og måtte nøye seg med 30. plass på den nord-amerikanske boxoffice-listen. I Norge hadde Maggie premiere for to uker siden, og tok 23. plass på kinotoppen. I forrige uke ble filmen sett av 53 personer på kino her til lands. I den norske åpningsuken ble den sett av 267 nordmenn, som tilsvarer drøye 29.000 kr. 

Fun fact 1: Chloë Grace Moretz skulle opprinnelig ha rollen som Maggie, men trakk seg angivelig grunnet innspillingen av sin kommende Dark Places med Charlize Theron og Christina Hendricks.

Fun fact 2: I forrige måned slapp Abigail sitt debutalbum The World Now.
 
Se traileren til Maggie:

 
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?