nytt
Yasss, endelig en ny film fra Alexander Skarsgård
Ærlig og forfriskende om ung, kvinnelig seksualitet? Se trailer.
JANNE MONSEN TVEIT janne@730.no 28. mai 2015 kl. 16.54FacebookTwitterTips en vennSkriv ut

(ARCHAR GRAY PRODUCTIONS /SONY PICTURES)

Filmene Alexander Skarsgård har spilt i etter True Blood-suksessen har vært av litt varierende kvalitet, men denne ser heldigvis lovende ut. 

I Sundance-favoritten The Diary of a Teenage Girl følger vi 17 år gamle Minnie som lever med moren i San Francisco på 70-tallet, spilt av 23 år gamle Bel Powley og Kristen Wiig. Minnie innleder et forhold til  morens kjekke kjæreste Monroe, spilt av svenske Alexander Skarsgård (38). (Som for anledningen har fått seg en stilig bart for å understreke at det er 70-tallet.)

Trist throwback: Sorry, dette er ikke Alexander Skarsgård!

The Diary of a Teenage Girl er basert på tegneserien med samme navn av Phoebe Gloeckner, mens spillefilmen er skrevet, regissert og produsert av Marielle Heller. 

I motsetning til altfor mange filmer som skildrer ung, kvinnelig seksualitet skal The Diary of a Teenage Girl være utforskende, positiv og lite dømmende, og ser ut som en indiefilm som kan få bred appell. Og som mange kanskje burde se? 

Du får egentlig bare se traileren selv, vi gleder oss iallfall veldig til å sjekke den ut: Se også: Endelig en drøy trailer fra high school-filmen Dope
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?