nytt
OPPDATERT: Hun blir Batmans vidunderlige venninne
Her er nye Wonder Woman.
Følg 730 via Instagram 08. nov 2013 kl. 07.07FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
OPPDATERT:
 
Det ble i natt bekreftet at rollen som Wonder Woman går til Gal Gadot.
 


(DC/WARNER)

I august ble mange skuffet da det ble annonsert at Ben Affleck erstatter Christian Bale som Batman. Men kanskje en dame skal dra opp Zack Snyders kommende Superman/Batman-film? Man of Steel-regissøren og Warner Bros. er ifølge Variety i ferd med å velge hvem som skal få rollen som Diana Prince alias Wonder Woman, muligens Bruce Waynes romantiske interesse, ettersom han i tegneseriene ofte har vært på blunker'n med vidunderkvinnen.

Valget skal foreløpig stå mellom Gal Gadot (Miss Israel 2004), som har vært med i Entourage samt de tre seneste The Fast & The Furious-filmene, fransk-kambodsjanske Elodie Yung (The Girl with the Dragon Tattoo, G.I. Joe: Retaliation) og den fransk-ukrainske James Bond-baben Olga Kurylenko (Quantum of Solace, To the Wonder, Oblivion).

Fortsetter nedenfor.


GAL, ELODIE & OLGA (UNIVERSAL, TOUCHSTONE, MGM, COLUMBIA)

Wonder Woman, som debuterte som superheltinne via DC Comics i 1941, ble en populær tv-serie med Lynda Carter i hovedrollen på 70-tallet, og har flere ganger blitt forsøkt gjort til spillefilm. Uten at det har blitt noe av.

I 2008 fortalte Beyonce at hun hadde vært i dialog med DC Comics om å spille den 1,82 meter høye (hvite?) Amazon-superdamen, og ordet på gatene har lenge vært at Megan Fox også ble vurdert for filmrollen.


(DC/WARNER)

Bonus: Se Lynda Carter som Wonder Woman som får hett tips av en tysterdue:Hyllest til 70-tallsserien:I 2011 fikk Adrianne Palicki rollen i NBC-serien Wonder Woman, som ble lagt på is etter én episode. I år gjorde hun dog funny figur med Josh Groban her.
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?