nytt
Psykologisk thrillerserie fra Netflix
Fra folka bak Damages og The Sopranos.
Maria Fürst 16. okt 2013 kl. 20.58FacebookTwitterTips en vennSkriv ut
FOLKENE BAK UNDERVURDERTE DAMAGES LAGER NY SERIE FOR NETFLIX (FX)

Etter dundrende kommersiell suksess med kritikerroste serier som Orange Is The New Black og House of Cards, satser Netflix videre på storslått dramaproduksjon. Nå har de bestilt en 13 episoders psykologisk thriller fra folka som skapte (den noe skjulte) serieskatten Damages.
 
- Det blir en sammenflettet thriller som utforsker de komplekse båndene mellom foreldre og barn, brødre og søstre. Samtidig tar serien for seg konkurransen, sjalusien og de potensielle svikene som ligger under overflaten og truer samholdet i enhver familie, forklarer serieskaperne Todd A. Kessler (The Sopranos), Daniel Zelman og Glenn Kessler i en pressemelding.

De uttrykker begeistring for å skulle skape en serie for Netflix, fordi nettselskapets digge natur (at alle episodene slippes på en gang) legger til rette for nye måter å fortelle historier på. Samtidig er Netflix råfornøyd med sine nye bidragsytere.

- Vi satt som trollbundet etter å ha hørt pitchen deres, og visste at kanalen vår var et perfekt stedet for dette skumle familiedramaet. Seerne kommer til å dette av stolen sine av spenning, forteller sjefen for selskapets originalinnhold, Cindy Holland, som mener Damages var forut for sin tid.

Serien går ut i produksjon til våren og har foreløpig ikke fått tittelen annonsert.
 
Se også: Damages x norske Ewa da Cruz: Bergensk Playboy-pike i amerikansk pangserie
Del denne saken:Kommenter nedenfor:
730s nyhetsbrev

Instagram @730no

Utgiver: 730 AS, Observatoriegaten 1b, 0254 Oslo, c/o Music Norway.
Redaktør: Janne Monsen Tveit janne@730.no. Eier: Gisle G. Stokland gisle@730.no.
Kontakt/tips: post@730.no. Utvikler: 8020. Annonsere?