Få rumpa til Kim Kardashian innen fredag

30. apr 2009 kl. 00:00
KIM SLITER FOR HARDE LIVET (WATCH IT NOW ENT.)

– These lunges are what tones my booty!

I vinter protesterte mange da NRK-trioen i Radioresepsjonen mente Mira Craig burde ta en anoreksikur før sin platelansering, samtidig som de syns hun er «sexylubben».

Sangeren har foreløpig ikke annonsert planer om å gi ut en trenings-DVD for å demonstrere hvordan man kan få en Mira-rumpe, men USAs tabloidfavoritt Kim Kardashian er nå ute med tre stykker.

Blant annet Ultimate Butt Body Sculpt og Butt Blasting Cardio Step.

28-åringen, som tidligere var stylist for Paris Hilton, men som selv ble kjendis etter at en privat sextape kom i salg, gikk på en liten smell i forkant av DVD-ene, da uredigert materiale fra en fotoshoot ble lekket.

Bildene viser en tyngre versjon av Kim enn man har sett tidligere, med matchende appelsinhud. Entrepenøren mener at treningsfilmene viser at hun er tilbake i form, noe hun backer opp med en uretusjert bildeserie i bladet Life & Style.

– Jeg oppfatter kroppen min som frodig og sunn. Noen i Hollywood ser kanskje på meg som feit, det er tull. Jeg elsker kurver, jeg syns det er veldig kvinnelig, sier hun i en av trailerne til DVD-serien, som heter Fit In Your Jeans By Friday.

– Jeg går alltid ut, jeg går alltid på forskjellige fester, på klubber og arrangementer, og man se bra ut, man må holde seg i form.

– Produksjonen av denne workout-DVD-en er det hardeste jeg har gjort i hele mitt liv.

(Fortsetter nedenfor.)


Den armensk-amerikanske Los Angeles-piken sier DVD-ene, som er filmet i hennes leilighet (i selvdesignet treningsklær), er laget slik at hun kan hjelpe andre.

– Dette er perfekt for meg, dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre for å motivere mennesker til å komme i form. Jeg pleide å gå til gymmen en eller to ganger og så ikke trene på en stund for så å starte opp igjen, men jeg hadde aldri en jumpstart, det motiverende kicket som fikk meg til å holde meg i gymmen og forbli motivert.

– En stol er så bra å bruke for å trene den nederste delen av kroppen, som jeg alltid må jobbe med. Jeg vil holde på kurvene mine, men være strammere og tonet og mer definert. Alle vil jo passe i jeansene sine før helgen for å gå ut og se bra ut.

– For meg handler det ikke om vekten, men en forskjell på hvordan kroppen er formet, fasongen på kroppen. Den beste rumpen? Jeg er en Jennifer Lopez-jente, jeg elsker en stor rumpe.

Men Kim Kardashian forsøker å stoppe denne freidige DVD-utgivelsen.